Video Seri: Victoria 3 | Osmanlı İmparatorluğu | Çölüne Dön Yavrum
(22-02-2024, 19:46)BySeco : Emeğine sağlık. Bu arada Victoria 3'te Osmanlı kampanyasına başladığımda ilk iş olarak İran'ı puppet yapan sadece ben miyim?

(22-02-2024, 19:54)BySeco : Ben Osmanlı ile oynarken diğer etnik unsurlar çok fazla radikal oldukları için Çok Kültürlülük politikasına geçene kadar core yerler hariç toprak feth etmek yerine puppet yaparak ilerliyorum. İran da oyunu açar açmaz puppet yaptığım ülkedir. Oradan boya da geliyor ilk yıllarda bu çok önemli.

Valla hocam güzel bir yol aslında aklımda bulunsun benim merak ettiğim şuan fransa sürekli afrikada toprakları kendine bağlıyor sanırsam puppet yapıyor acaba bizde girişsek bize katkı sağlar mı bilemedim. Şuanda süveyş kanalını falan inşaa ettim ama pek tık yok ekonomik kriz girdi hatta onu geçtim liberallik ağır geldi tekrar monarşiye geçtik ama böyle ilginç bir save oldu  :joy:
[+] 1 üye StratejiNet nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Victoria 3 | Osmanlı İmparatorluğu | Çölüne Dön Yavrum - Yazar: StratejiNet - 22-02-2024, 19:57

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.