03-04-2024, 09:56
(01-04-2024, 01:50)Bay Bilinmeyen :(31-03-2024, 07:56)Duman : Yama yoğun bir şekilde raporlanması sebebiyle Paradox Mods'tan kaldırıldı, bu toplamda 3. kez oluyor. Bu durum hep de yamanın henüz güncel olmadığı zaman aralıklarında gerçekleşiyor, tahminimiz oyuncuların yamanın güncellenmesi için Paradox'a raporladığı şeklinde. Bu zamana kadar Paradox bu gibi durumlarda yardımcı olarak modu tekrardan erişilebilir hale getirdi fakat meselenin bizim için bir soruna dönüşmesi durumunda Paradox Mods'a yüklemeyi durdurabilir, genel olarak bu projeyi sonlandırabiliriz.
Eski oyuncular hatırlar, eskiden yüzdesi belli olmayan yama çalışmaları reklamlı indirme sitelerine yüklenir, insanlar bir dosya indirmek için eziyet çekerdi. Biz Strategyturk'te yamayı kendi sitemizden dahi değil, Steam ve Paradox Mods üzerinden mod olarak abone olunabilir şekilde oyunculara sunduk, bunun bize karşılığının bu şekilde olmaması gerekirdi.
Bu yaşanan durum tamamen bir cehaletten kaynaklandığı aşikar...
Benim tahminim yapılan bu değerli hizmetin, sizden dolayı değil aksine Paradox ekibinden iş birliğiyle yapıldığını düşünüyorlardır diye düşünmek istiyorum.
Ve gelen raporlanma kesinlikle, bu yapılan güzel iyiliği kullanıp, bir önce yenilenmesinin istenmesi sebebiyle olduğunu düşünüyorum.
Sayın Duman ve kıymetli ekibiniz lütfen bu projeden, bu hizmetten...
Bu tür cehaletinin farkında olmayan kişiler yüzünden vazgeçmeyin. Bizler sabırla, içimizdeki heyecanın oluşturduğu sabırsızlıkla bekliyoruz ve hep bekleyeceğiz.
Bu oyundan keyif alıyorsak ve oynuyorsak hep sizin sayenizdedir.
Lütfen onlar yüzünden " kurunun yanında yaş da yanmasın. " kafamızı dağıtan bir oyun var ondan da olmayalım.
İyi ki varsınız ve bir an önce kıymetli duyurunuzu bekliyoruz :) sizleri seviyoruz!
Milletimizin özelliğidir, ekmeğini yediği yeri taşlamak, cömertliği, kendisine uzanan yardım elini abuse'lemek. Şuanda bu yama güncelleniyorsa ve bundan kuru bir teşekkür dışında beklenti olmuyorsa yamayı yapan kişilerde peygamber sabrı var derim.