Civ7 - Oynanış Gösterimi ve Ağustos Planları
Civ serisi genel anlamda teması ve oyun türü değişmeyen, (görseli ve dönemin teknolojisine göre) oynanış dinamikleri değişen bir oyun.
Bende merak yaratmama sebebi de bu; tema/oynanış türü aynı. :)

Grafikler ana merak konusu sanırım; pek çok platformda, 6. seri itibariyle, grafikler konusunda çok eleştiri okudum. Çocuksu geldi çoğu insana. Ben ise beğenen taraftayım. Dünya üzerinde satranç'tan sonra turn based en yaygın oynanan multiplayer bir oyunun akıcılığı için yüksek performans pc ve kasma sorunlarına güzel bir çözüm olarak düşünmüştüm. (ki bu hali bile, ülke internet yapısı ve optimizasyonda, ara ara kasmıyor değil)

O halde geriye oynanış dinamiklerine ne katacakları en önemli konu... daha derin diplomasi, daha kapsamlı şehir ve insan yönetimleri, belki farklı ve daha kolay anlaşılır arayüz v.s. kalıyor. AoE 4 henüz çıkmadan önce de bir forumda tartışmıştık; neyle karşılaşacağımız üzerine az çok fikir sahibiyiz aslında.

Ve her halükarda satın alacağız... Bak bu da kesin :)
[+] 1 üye Pashalunda nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Civ7 - Oynanış Gösterimi ve Ağustos Planları - Yazar: Pashalunda - 20-08-2024, 20:04
Civilization VII Duyuruldu - Yazar: Ragnvaldr - 20-08-2024, 20:56
Civilization VII Duyuruldu - Yazar: Ragnvaldr - 20-08-2024, 22:35
Civilization VII Duyuruldu - Yazar: Craetus - 20-08-2024, 22:40
Civilization VII Duyuruldu - Yazar: Ragnvaldr - 20-08-2024, 23:11
Civilization VII Duyuruldu - Yazar: yafeshan - 20-08-2024, 23:17

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.