Civilization VI - Fransa : Catherine de Medici
(02-08-2016, 20:35)Justicar : Bir çok Fransız hükümdarı yapabilecekken Catherine de Medici... Fransız bile değil. Osmanlı koyup lideri Hürrem Sultan yapmak gibi bir şey. Japon liderini de pek beğenmemiştim.

İlginç tarih anlayışları var onu anladım.

Çok sayıda kadın eklemek istemişler ve Fransa'da ellerine böyle bir fırsat geçmiş gibi geliyor bana.

İngiltere'de de bir Fatih William görmüyoruz, hep Victoria ya da Elizabeth. Mısır'da Ramses (veya @unonimus'a kalsa el Sisi) yerine Cleopatra. Erkek hükümdar bolluğu olduğu için kadın hükümdara sahip bir medeniyet gördüklerinde o kadını seçiyorlar gibi geliyor. Öte yandan Almanya, İsveç gibi ülkelerde kadın hükümdar seçemiyorlar çünkü yok.

Gerçi şunu da belirteyim başında Kanuni olan bir Osmanlı'ya nazaran başında Hürrem olan bir Osmanlı hem benim hem de birçok kişinin ilgisini daha çok çekebilir ve hatta Osmanlı'nın imajı için + bir unsur bile olabilirdi - tabi kesinlikle Hürrem koyacaklarını, hatta oyunda Osmanlı'nın olacağını bile zannetmiyorum o ayrı.

Bu Konudaki Yorumlar
Civilization VI : Fransa - Yazar: Justicar - 02-08-2016, 20:35
Civilization VI : Fransa - Catherine de Medici - Yazar: Duman - 03-08-2016, 11:48

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.