Duyuru: 25/09/2016 - Strategyturk Yeni Yazarlar ve Moderatörler Arıyor
bir cozum yolu biliyorum duzenli aktif olan arkadaslara kebap ismarlayalim.

ciddi konusmak gerekirse sag tarafta bir yerede gereksiz dedikodu yapma yeri gibi bir sey olsa guzel olur .
son olarak oyundisi konu acma seyi karisik sozluklerdeki gibi daha sagde ve net olsa guzel olur

edit :son olarak bende dahil bir cok kisi en son atilan mesajlara bakiyor ( anasayfada, asagidaki listeyi kast edilmistir) yani oradaki son atilan mesaj yeri ne kadar az olursa uyelerin ilgi alanida o kadar az oldugunu dusunuyorum. anasayfadaki en son mesajlar yeri daha genis olmasini bekleyorum. biri daslamadan ben cikayim . benim dokuz tane koyum yok kolay gelsin

not : yazim hatalarimi duzelten arkadaslara begini atilir zaaa xd. ( da de ayri yazilirlar gelmesin)

Irkin, Dinin ne olursa olsun kardesim, Ne mutlu Turkum diyen herkes TURKtur. aksini soyleyenin kaynanasina atlayayim.

ordu-turkey-2.jpg
[+] 2 üye kebab oyuncu nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Strategyturk Yeni Yazarlar ve Moderatörler Arıyor - Yazar: kebab oyuncu - 25-09-2016, 20:28

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.