İnceleme: Hearts of Iron IV - Together for Victory İncelemesi
Çok oynama fırsatım olmadı ama Almanlar ile 1941 baharına geldim. İlk sürümlere göre baya kolaylaşmış Almanya ile. En zorda oynamama rağmen batı cephesini çok kolay yardım. Öyle dikkatlide oynamamıştım. Hava üstünlüğüde düşmandaydı. 1200 avcım vardı Fransa düşünce baktım 300 kalmış. Daha dikkatli oynasaydım hava üstünlüğüyle neler olurdu Allah bilir. Birde Polonya düştükten sonra batı Polonya hava sahasında bombardımanda olan 300 400 arası düşman uçağı vardı taktik mi stratejik mi bilemiyorum. Nerden geliyordu bunlar anlamadım. Fransa'dan kalkıp batı Polonya'yı bombalıyabilirler mi? Onlarla batının işgaline kadar sürekli çarpıştığımdan uçak üretimim yavaşladı. Batıya döndüğümde avcım azdı. Ucakları çekince bir zararlarının olmadığınıda farkettim sonra gittiler. Buna rağmen hiç zorlanmadım. İngilizlerin aptal çıkartmaları biraz azaltılmış fakat devam ediyor. İnatla Danimarka'nın kuzeyine çıkartma yapıyor ardı ardına. Oysa o askerleri Batı cephesi ve Afrikaya yığsa bana baya zorluk çıkartırdı. Bu mızrak başı komutu bence hala çok geniş. Aslında bunun daraltıp genişletebilsek güzel olurdu. Yani cephesi geniş bile olsa mızrak başı gibi daralarak ilerlese. Ama giç yoktan iyidir bence. Fakat bunu kullanmayı bir teknolojiye bağlasalar ve tank komutanları bu taktiği daha iyi kullanabilse yani bonuslar alsalar bu taktik için daha güzel olabilir. Kalıcı focuslar çok iyi olmuş. Slot boş duracağına işe yarıyor. Avcılarımı yenilememde kaymağını çok yedim. Şimdilik görüşlerim bu. Bakalım Rusya'da ne olucak.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
HoI4 Together for Victory İncelemesi - Yazar: Semavi7 - 19-12-2016, 11:26

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.