04-01-2017, 12:09
Yaptığım yorumda paradox çalışanlarının Türk düşmanı olduğunu ifade etmek istemedim. Ancak yaptıkları oyunların tamamı tarihi konuları işleyen ve bu işi uzun zamandır yapan bir yapımcının belli düzeyde kaynaklarına dikkat etmesi gerekir. (aslında bunu ck 2 de gayet iyi başarmışlardı. karakterler ciddi manada incelenerek oyuna koyulmuş. ) Eğer araştırdıkları kişi tarihte pek öne çıkmayan birisi olsa 18 kişi yapamadı diyecem ama bahsettiğimiz kişi safevilerin en önemli hükümdarı.
Yabancılar ile bizim wiki ye bakış açımızın farklı olduğu doğru ancak tarihin siyasi bir ilim olduğunu ve bundan dolayı wiki gibi kaynaklarda hatalı bilgilerin bolca bulunduğunu bilmeleri gerekir.
Tekrar ediyorum adamlar Türk düşmanı demiyorum sadece kendi coğrafyaları dışındaki yerlere gerekli ilgiyi göstermiyorlar. Özellikle bu durum müslümanlarda öne çıkıyor
Yabancılar ile bizim wiki ye bakış açımızın farklı olduğu doğru ancak tarihin siyasi bir ilim olduğunu ve bundan dolayı wiki gibi kaynaklarda hatalı bilgilerin bolca bulunduğunu bilmeleri gerekir.
Tekrar ediyorum adamlar Türk düşmanı demiyorum sadece kendi coğrafyaları dışındaki yerlere gerekli ilgiyi göstermiyorlar. Özellikle bu durum müslümanlarda öne çıkıyor