Hikaye: Kaybedilmiş Zaferler (Şimdi GOOGLE PLAY'DE!)
(21-02-2017, 14:28)napolyon94 :
15 ekim günü 2 piyade tümeni takviyesine kavuşan 3. deniz piyadesi kolordusu gece örtüsünden yararlanıp kaçan Çin gerillalarının üstüne Kuzey sahil istikameti boyunca ilerleme emri aldı. Bu köprü başını daha fazla takviye etmek olanaksız. Genelkurmayımız ciddi personel eksikliğini hali hazırda Kuzey' deki hatlar da çekmekte
Bak gece örtüsü demen aklıma neyi getirdi 
Yer: 6.Jandarma Komando Er Eğitim Alayı

Örtü gizleme kamuflaj eğitiminde arkadaş da bu cümleyi kurmuştu da eğitim veren uzman arkadaşa kızmıştı adam hakaret etmeden atasözü söyler gibi küfür ederdi arkadaşın kendisi bile gülmüştü geçen telefonda konuştuk sordum örtü ne gizleme ne diye adam şakır şakır saydı benim de hafızam tazelendi biraz, askere gitmeyen arkadaşlar için yeşillendireyim 

Örtü Gizlenme Kamuflaj

Örtü:Düşmanın gözünden ateşinden korunma.
Suni örtü: mevzi, çukur, el yapımı şeyler.
Doğal örtü: ağaç, çukurlar , kaya arkası vb.
Gizlenme: Düşmanın gözünden korunma
Kamuflaj: Bulunduğun ortama uyum sağlama
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Kaybedilmiş Zaferler - Bölüm 6 - "Oryantal Savaş" - Yazar: Lehr - 26-02-2017, 09:33
Kaybedilmiş Zaferler (Tamamlandı) - Yazar: napolyon94 - 30-06-2017, 10:34
Kaybedilmiş Zaferler (Tamamlandı) - Yazar: napolyon94 - 20-09-2017, 21:35

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.