Hearts of Iron IV'e Eklenmesini İstedikleriniz
Birisi bu yazdıklarımı ingilizceye çevirirse sevinirim paradox'un forumunda da yayınlamak istiyorum.
Maddeler halinde benim görmek istediklerim şunlar.

1.FABRİKALAR
Eskiden ic vardı ve Tibet'te uçak gemisi üretiyorduk :) . Bu değişti diye sevinirken gelen gideni arattı,şimdi her yere fabrika kuruyoruz ordunun ihtiyacını karşılamıyor.Üretim aşırı az.Değişen tek şey deniz ve kara ic si eklemişler artık Tibet'te uçak gemisi üretilmiyor.
Fabrika çeşitliliği yok örnek uçak uçak fabrikasında,piyade silahı small armas'ta ve tank da tank fabrikasında üretilmeli.
Bu yüzden fabrikalar farklılışmalı

Sivil fabrikalar:
İnşaat fabrikası,sentetik kauçuk,sentetik petrol ve customer fabrikası

Kara kuvvetleri fabrikaları:
tank,uçak,piyade silahı,topçu ve motorize fabrikaları

Donanma tersaneleri
denizaltı tersanesi
destroyer ve kruvazör tersaneleri
Savaş gemisi,süper savaş gemisi ve uçak gemisi tersaneleri

Uçak fabrikaları
avci ve cas
heavy avcı ve bombardıman
stratejik bombardıman

2.SAVAŞ SİSTEMİ
Kara kuvvetleri
tank üretmek işkence fabrika sisteminden  Almanyayla bile doğru düzgün tank üretilmiyor.
7 piyede 2 topçuyla oyun gidiyor sebebi topçular süper Tankta üretilmiyor çünkü FABRİKA KISMINDA bahsettim üretim sistemi berbat.

Hava kuvvetleri
söze gerek yok hoi 1 bile daha iyiydi.
kara birliklerine bombardıman sadece saldırırken veya savunurken çalışıyor ası ground support ama cephe gerisindeki birliklere saldırmıyor.
Örnek: Türkiye ile Yunanistan'a saldırıyorum.Ön cephede ground support'la saldırı var ama cephe gerisine 1 bomba atmıyor bombardıman ve cas'lar!!!!!.Sadece cephede etkili yada Atinadaki yunan birliklerini çıkartma yapmadan önce bombalayarak yok etme noktasına getirip sonra çıkartma yapmak isityorsam? bunlar imkansız.
Pilotlar sanki trustik gezide.
BU SAÇMALIK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stratejik Bombardıman
emir vereceğim ama oda ne tek komut bombala ve tüm Yunanistan'ı bu ne?!!!
Ben sadece thrace denilen yerdeki yolu bombalayıp yunan birliklerini lojistiksiz bırakmak istiyorsam yada atina civarındaki yolları bombalayıp lojistik hatlarını yok etmek bunu yapamıyorum.
BU 2.SAÇMALIK!!!!!!!!

Eski hoilerde yol,fabrika,uçaksavar,hava alanı seçenekleri vardı ve sadece bölge değil nokta saldırılarıda yapılabiliyordu.

3.Casusluk
artık o yok!!?

4.ticaret
para geri gelmeli.

VE EN SON SAÇMALIK BİTMEYEN YAKIT VE SUPLY
suply denen şey artık eksilen teçhizatbu yüzden sınırsız ordu üretiliyor nerdeyse ben almanyanın 800 division ürettiğini gördüm bu ordu neyle besaleniyor nasıl yakıt alıyor eskiden bir kare giderken bile yakıt suply harcanırdı bu yüzden üretim belliydi
Adaları istediğin kadar kuşat saldırmadıkça düşmüyor çünkü teçhizatları full.
[+] 1 üye yusufbugra76 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Hearts of Iron 4'de sizce neler eksik? - Yazar: ferevon - 28-06-2016, 23:31
Hearts of Iron 4'de sizce neler eksik? - Yazar: Reoberg - 29-06-2016, 00:00
Hearts of Iron 4'de sizce neler eksik? - Yazar: Umut - 29-06-2016, 03:50
Hearts of Iron IV'e Eklenmesini İstedikleriniz - Yazar: yusufbugra76 - 17-03-2017, 11:56

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.