18-03-2017, 21:44
@HulkSpider03 sen beni beğenmiyorsun mu :D malacca ile koca bir imparatorluk yarattık. çakma da olsa şampiyon olduk :D amacımız zaten birincilik değil , her bölgede oynanabilecek güzel devletler olduğunu sizlere aktarmaktı ki bu konuda da amacıma ulaştığımı söyleyebilirim. son birkaç mp dir dünya geneline yayılabilen ve orada güçlü devletler kurabilen bir oyuncu kitlesi var. bu da aranılan istenilen keyifli karşılaşmaları beraberinde getiriyor.bunu sağladığımız için ben açıkçası mutluyum. bir önceki oyunda evet ispanya birinciliği bence de haketmiştir.fakat birincilik hesabımız puana göre olduğu için birinciliği malacca almıştır.
sadece afrikadaki devletlerle oynatamıyoruz sizleri ama bunu da başaracağız. bıraksalar afrikada songhai alıcaktım ama ille de avrupa diye tutturunca fransa aldık. hedefimiz her daim oyuncuları zorlamak , fırsat bulursak da şampiyon olmak.şuanda herkesin şansı var. oyun daha oturmadı..ve unutmadan, şampiyon olacak kişi victory cardlarını almalı. aksi halde şampiyonluğu hayaldir.
sadece afrikadaki devletlerle oynatamıyoruz sizleri ama bunu da başaracağız. bıraksalar afrikada songhai alıcaktım ama ille de avrupa diye tutturunca fransa aldık. hedefimiz her daim oyuncuları zorlamak , fırsat bulursak da şampiyon olmak.şuanda herkesin şansı var. oyun daha oturmadı..ve unutmadan, şampiyon olacak kişi victory cardlarını almalı. aksi halde şampiyonluğu hayaldir.