20-03-2017, 21:47
(20-03-2017, 11:58)yusufbugra76 : napolyon94Günde 5 tank hayli iyi bir rakam, gayet gerçekçi üretim miktarları var. 1.3.3 ile kaynak yetmedikçe üretim "sıfıra" bile düşüyor. Bu konuda her hangi bir absürtlük yok. Japonya ile oynarken alüminyum eksikliğinden sadece tüm support ekipman üretimi sıfıra indi mesela.
1.FABRİKALAR
Bence üretim gayet yerinde yazmışsın sence tüm ülkeyi fabrikalarla doldurup o fabrikalarla günde 5 tank üretmek normal mi?
ve üretim berbat 1.3.3 le biraz düzeldi ama hala berbat olmayan ürünle üretim yapıyorsun üretim hızı düşsede yeterki kaynak 0 lanmasın
örnek motorize yakıt kauçuk ve çelik istiyor sadece çelikle kamyonu üretiyorsun bu nedir? evet az üretim oluyor ama nasıl bir mantık tekeri neyden yapıyorlar :)
2.SAVAŞ SİSTEMİ
sence iyi mi?
oyunda man powerin 0 lanmadıkça en ucuzundan tümen üret 7 piyade 2 top oyunu kazanırsın 800 1000 tümen tam human wave dalgası yen yenebilirsen
daha saçması var 7 komyon 2 motorize roketli tümen tasarla ve bunları üret ama kamyonları üretme full motorize roket ve tüfek üret.Sonrada HAYALET kamyonlarla saatte 12 km hızla heryeri fethet bu nasıl bir sistem?!!!!!! peki yenebiliyormuyum evet o tümenle kazanmadığım zafer yok
YAKIT ve SUPPLY
Supply olayı iyi kötü çalışıyor yazmışsın bende çalışmıyor yazmadım saçmalık yazdım
araçlar yakıt kullanmıyor askerler cephane kullanmıyor.Olmayan yakıtla uçaklar uçuyor,tanklar,motorizeler ve gemiler hareket ediyor bu normal mi?
böyle olunca üret bol bol üret man power bitene kadar
sana örnek vereyim türkiyeyi fethettim birtek ankara'yı bıraktım 1 yıl sonra bir baktım orda 70 tümen bu ordu neyle bakılıyor?
Savaş
Senin dediğin ancak ve ancak AI' ya karşı olur, zaten single oynamak mantıklı gelmiyor bu oyunu, sadece AAR yada hikaye yazmak için oynanır. Ve hiçte öyle insan dalgaları zafere taşımıyor. Öyle olsaydı Çin oynayan oyuncu soluğu hep Kore' de alırdı oyunda.
Supply
Seni bilmem ama benim bir gözüm hep lojisitk ekranında ve harita da ki lojistik modunda. Ben bir yere saldırmadan önce altyapıyı iyileştirmeye gayret ediyorum ve bölgenin kapasitesine göre güçler yerleştiriyorum. Araçlar yakıt kullanmıyor evet fakat üretilirken ortalama operasyon ömründe tüketeceği akaryakıtı kendine ayırıyor olarak düşünebilirsin. Manpower asla zaferin anahtarı değil.
Multiplayer oynamanı tavsiye ederim.