Ben Ki, Tirol, Styria, Bavaria, Krakow Ve Venedik Dükü, Macaristan Ve Bohemya Kralı, Avusturya Arşidükü Ve Kutsal Roma İmparatoru. İmparatorluk İçindeki Güney Birliğini Sağlamış Bulunmaktayız. İmparatorluğun Güneyindeki Tüm Prenslikler Devletimize Bağlılıklarını Sunmuşlardır. Bu Sırada Zaten Kralı Olduğumuz Macaristan'ı Direk Olarak Devletimize Bağlanmıştır. Bunun Ardından Aç Gözlü Osmanlılar Barış Halinde Bulunan Devletimize Savaş İlanında Bulunmuşlardır. Bunun Üzerine Ülkemizin Gençleri Silahlarını Kuşanmış Ve Savaş Alanına Hareket Etmişlerdir. Dağlık Bir Bölgede Bulunan Karnten Şehrimizdeki Kaleyi Kuşatırken Kendilerine Saldırdık Ve Mağlubiyete Uğrattık. Bunun Üzerine Constantinople'e Kadar Kovaladık. Bu Savaş Sırasındaki İsveç'in De Desteğini Unutamayız.

Bunu Fırsat Bilen Ruslar Ve Çinliler İse Prenslerimizden Biri Olan Prusya Ve Kadim Dostumuz İsveç'e Savaş İlanında Bulunmuşlardır.

Bundan Sonra Fransız Topraklarına İlerlenip Paris İşgal Edilmiştir, Ardından Osmanlı Ve Fransız Askerlerine Karşı Saldırıya Geçilmiş Ama Ne Yazık Ki Malübiyet İle Sonuçlanmıştır. 600 Bin Gencin Çatıştığı Bu Muharebede İki Tarafta Ağır Kayıplar Almıştır.

Bu Savaşın Ardından Avusturya Ekonomisi Güçlenmiş, Borçlar Ödenmiş, Ordular Güçlendirilmiştir.
Bunu Fırsat Bilen Ruslar Ve Çinliler İse Prenslerimizden Biri Olan Prusya Ve Kadim Dostumuz İsveç'e Savaş İlanında Bulunmuşlardır.
Bundan Sonra Fransız Topraklarına İlerlenip Paris İşgal Edilmiştir, Ardından Osmanlı Ve Fransız Askerlerine Karşı Saldırıya Geçilmiş Ama Ne Yazık Ki Malübiyet İle Sonuçlanmıştır. 600 Bin Gencin Çatıştığı Bu Muharebede İki Tarafta Ağır Kayıplar Almıştır.
Bu Savaşın Ardından Avusturya Ekonomisi Güçlenmiş, Borçlar Ödenmiş, Ordular Güçlendirilmiştir.