(29-03-2017, 19:34)Fatromat : Oyun başında da söylediğim gibi Avrupa'da hiç bir amaçım yoktu. Sadece Vc'leri alıyorum avrupadan fark edildiği gibi.
Japonya'yı korumayı düşündüm ama benim hatam Japonya tarafında sadece Heavy Ship tarzı bulundurmamdı. Ayrıca Sezar'a o kadar para attım be hala 60 civarı galleyi olduğunu gördüğümde giresim pek gelmedi.
Prusya niye bozdu bilmiyorum ama şuan Avusturya ile Prusya'nın orada bulunmaları benim çok daha işime geliyor. Sonuçta ofansif savaşa 1 kişi çağırıldığı için Prusya o boyutu ile benim için çok büyük bir sorun oluşturmuyor. Oyun başından Avusturya'yı savunmamın sebebi de aynı. Avusturya, Prusya ve Rusya şuan için anca defansif savaşta olabilirler, ofansif savaşta çok bir sanşları yok.
Ben cok para atttigini gormedim acikcasi.Alaska savasindan sonra 5000 gold atildi sira sira onlar da borc odendi,birkac ay sanirim ,kurali bilmeyerek 17 ducadan subvansiyon aldik sonra ise birkac yil, aylik 7 duca dan subvanse aldik ki zaten ayda 110 kazaniyordum pek bir anlami yoktu.Giftlerle arttir dedigimde cevap alamadim.Deniz force limitimde 84 du.60 galley urettim 24 ticari gemi ureterek de korsanlik yapiyordum senin subvansiyonundan daha cok para kazaniyordum.Ilk Ming savas actiginda dayan bekle tarzi bir mesaj alip savasin sonuna dogru artik cok gec mesaji aldigimda cok bir guvenim kalmamisti Isvec`e ki bence bunda da bir sorun yok.Sonuc olarak Isvec`in Japonya`yi korumasinda ne gibi bir cikari olabilir di ki?Ming olmus 4000 dev,4500 olsa ne yazar ki?
(29-03-2017, 20:00)Aeschyli : Sezari nepale bekleriz @Sezar @iberkay
Cin`in kopegi olmaktansa olu bir samuray olmayi yegleriz.