31-03-2017, 01:22
Olay örgüsü iyi takip edilince gayet anlaşılır durumda.Tabi siz o coğrafya da olmadığınız için bilmiyor olabilirsiniz.Hasan abinin geçtiği oyundan önceki gün Rusya Timur'a girmişti ki kendisini özelden de Semerkand konusunda uyardım ve istediğim toprakları işaretledim ve o da buna uyarak almadı oraları.Aynı şekilde Ming'i de orası konusunda uyardım.Sonra Hasan abinin geçtiği oyun savaşla uğraşırken hem Semerkand Rusya tarafından alınmış hem de o savaşta geçiş vermemesi üzerine Rusya'yı yıkma kararı aldım.Aynı şekil de o savaşta geçiş vermeyen Avusturya'yı da yıkma kararı almıştım ki İsveç bunu engellemişti :).
Neyse sonuç olarak mp bitti, herkes belirli sebeplerle savaş açtı ama kimsenin artniyetli olduğunu düşünmüyorum.Ne olursa olsun güzel oyundu ve yarın akşam eksikliğini hissedeceğim gibi geliyor.
Neyse sonuç olarak mp bitti, herkes belirli sebeplerle savaş açtı ama kimsenin artniyetli olduğunu düşünmüyorum.Ne olursa olsun güzel oyundu ve yarın akşam eksikliğini hissedeceğim gibi geliyor.