Kendiliğinden oluşmaz hocam Ben size atayım bi saniye hazırlamam gerekiyor.
<title>Strategy Turk - Vegas1, Vegas2, Vegas3, ve Daha Fazlası</title>
<meta name="description" content="Oyun1, Oyun2, Oyun3 Gibi Strateji oyunları ile ilgili Forum Sitesi"/>
<meta name="keywords" content="Vegas1, Vegas2, Vegas3, Vegas4, Vegas5"/>
</head> Kodundan önce eklemeniz gerekmektedir title var ise title altına diğer ikisini ekleyebilirsiniz fakat titleyide isterseniz düzenleyin verdiğim şekilde. meta name kısmına oyun isimleri veya forumunuzun içeriğini iblmiyorum ona göre 5 anahtar kelime girmeniz gerekiyor.
(03-11-2015, 18:45)Duman : Yeni giriştik bu işe zamanla optimum bir yapı oluşturmak istiyorum bu alanda tabi sorunlarla karşılaşıyoruz ama enerjimiz yüksek. Örneğin OUGC Awards isimli bir plugin kurulduğunda site temasının renk değiştirebilme fonksiyonunu kırdı. Bu plugin'i deaktive edip tamamen silsem dahi temanın template'lerine ve css'lerine olan etkisini tam tespit edemediğimden dün beyaz temayı bugün ise siyah temayı yeniden kurup site kuruluşundan beri uyguladığımız küçük modifikasyonları yeniden uyguladım.
Description özellikle Google'da site aratıldığında çıkan kısım sanıyorum, onu yazma yerine denk gelmemiş olabilirim henüz. Keywords dediğin kısım Meta taglar ise kendiliğinden oluşturuluyor diye okumuştum bir yerde.
<title>Strategy Turk - Vegas1, Vegas2, Vegas3, ve Daha Fazlası</title>
<meta name="description" content="Oyun1, Oyun2, Oyun3 Gibi Strateji oyunları ile ilgili Forum Sitesi"/>
<meta name="keywords" content="Vegas1, Vegas2, Vegas3, Vegas4, Vegas5"/>
</head> Kodundan önce eklemeniz gerekmektedir title var ise title altına diğer ikisini ekleyebilirsiniz fakat titleyide isterseniz düzenleyin verdiğim şekilde. meta name kısmına oyun isimleri veya forumunuzun içeriğini iblmiyorum ona göre 5 anahtar kelime girmeniz gerekiyor.