Acelem vardı ondan çabuk yazdım bu da sorun olcağını sanmam sen katılacağın orduyu söylermisin?
Önemli: ben iki tarafa da şık veremem ben güney kore tarafına şık verecem doğru düzgün yazım hatasız ve mantıklı şeyler yazacak kuzey kore tarafından biri hem oynayabilir hem şık yazabilir 2. şık yazıcı belirlenmeden başlamayacaktır.
(16-04-2017, 10:25)Kirpi : ''Türkiye Piyade Alayı--------------- 5.000 Piyade'' 5 bin kişi ile alay olmaz , Tugay olur.
''A.B.D. Piyade Alayı---------------- 35.600 Piyade'' 35 bin kişi ile alay olmaz , Kolordu olur.
''Kuzey Kore Piyade Alayı----------- 30.000 Piyade'' 30 bin kişi ile alay olmaz , Kolordu olur.
''Rus Piyade Alayı-------------------- 55.000 Piyade'' 55 bin kişi ile alay olmaz , ülkenin askeri yapılanmasına göre Kolordu veya Ordu denebilir. (Rusya'da Kolordudur.)
Önemli: ben iki tarafa da şık veremem ben güney kore tarafına şık verecem doğru düzgün yazım hatasız ve mantıklı şeyler yazacak kuzey kore tarafından biri hem oynayabilir hem şık yazabilir 2. şık yazıcı belirlenmeden başlamayacaktır.