12-06-2017, 21:45
(12-06-2017, 12:21)jax61 : benim çıkmama sebep olan durum şu ki, adm bana teknoloji anlaşması gönderdi. sınırımda değildi pasifistti yani beni tehdit edici bir tavrı yok. ben de militarist değil pisişik etiğe sahibim. velhasıl kelam anlaşmaya çok dikkat etmedim. 12 enerji 12 madeni gördüm ama aylık olduklarını farketmedim. son mihvalde anlaşma uygulamaya geçtiğinde enerjimin - 4-5 lere madenimin ise 3 lere kadar inmesiyle uyandım. üstüne pirate oluşup istasyonları yıkmaya başlayınca oyunum kitlendi..
bunda 2 hatalı var.. birincisi en başta ben.. anlaşma koşullarını iyice incelemeliydim . hemen atlamamalıydım. ikincisi ise adm .. şark kurnazlığına gerrek yok. oyun oynuyoruz. single de oynamıyoruz.. karşındaki insana biraz olsun saygı..
oyundan çıkma sebebim ise sinirlendiğim ve oyunum kitlendiği için saçma sapan şeyler yapmak yerine ayrılmayı yeğledim. bunun için kusura bakmayın..
kural oluşumunu destekliyorum..
Jax şark kurnazlığı yapmıyordum önceki multide bilim teklifi yaptığımda fazladan verdiğim her bilim için 2 kaynak aldığımı aksi durumda 2 verdiğimi söylemiştim aynı tarifeyi bu oyunda da uyguladım üstelik sen zor duruma düşünce aldığım kaynakların yarısını geri vermeyide kabul etmiştim.