Rome : Total War - Ekran Görüntüleriniz
Daha önce paylaştığım Brutii kampanyamın devamı.

Haritanın Genel Durumu:
ERMnGZ.png

Thrace ve Mısırla savaştaydım.Byzantium'u alınca Thrace'den ilginç bir şekilde alliance teklifi geldi.Kabul edince artık sadece Mısır'a odaklandım.Pontus'u daha önce yıkmıştım.Onlardan aldığım Mazaka ve Ancyra'yı Mısır ele geçirdi.Byzantium'dan,Yunan adalarından hatta Roma'dan bile Anadolu'ya asker çıkarmaya başladım.Daha önce elimde olan Cyrene'yi en az üç kere savunmak zorunda kaldım.Alexandria'yı iki kere ele geçirdim,kaybettim.Harita bilgilerim sanırım şu an doğru değil Thrace yıkılmak üzere.Selevkosları haritada bir kere bile görmedim Mısır direk onların topraklarıyla başladı herhalde çoktan yıkmışlar :).Beni de baya uğraştırdılar.

Savunma Savaşı Taktiğim:oklQQ9.png
Şehrin merkezinde savaşıyorum bu yüzden birliklerimin pes etme gibi bir lüksü olmuyor.Süvarileri tam ortaya toplayıp arkasına okçuları koyuyorum.En az 10 savaş kazandım böyle.

Şehirler:
aGRJ9Q.png
YNR2nZ.png
8do0q7.png
DdqVzv.png
mkZjO0.png
Başkenti Pergamum yaptım.
[+] 1 üye Khan99 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Rome : Total War - Ekran Görüntüleriniz - Yazar: Khan99 - 30-07-2017, 12:07

Konuyu Okuyanlar: 13 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.