Allah Peygamber aşkına birisi bu Ming'e bir çare bulsun.
Valla delireceğim. Common Sense'ten sonra ilk defa Third Rome versiyonunu oynuyorum ama yok; Ming İran'a kadar her yeri domine etmiş. Ülkelerden duvar örmüş. Gidebildiğin son nokta Hindistan. Çıldırmamak elde değil. Bu Allah'ın belası Doğu Asya Ming'in kanatları altında bütün oyundan bağımsız olarak birbirini yiyerek gelişecekse bu oyunda yer almasının mantığı ne birisi söyleyebilir mi? Asian Universalis yapsınlar tam olsun. Paradox Plaza'da gördüm adamın birisi 1444'te Ming dünyadaki en güçlü devletti demiş. Ming dünyadaki en güçlü devlet falan değildi. Konumu Rusya ya da Balkanlar vs olsaydı Mançu İstilası tarihine kalmadan işgal edilirdi.

Plaza'ya yazmayı da düşündüm ama adamlar kimi takıyor ki sanki?

Ming'i dize getirmenin yolunu bilen varsa beri gelsin. Asabım bozuldu yeminle. Bir bu Ming'den bir de teknoloji sebepli corruption'dan. Nasıl genişleyeceksek teknolojide geri kalmadan...

ZODz7z.jpgo6gNrq.jpg
[+] 1 üye hadjibaba nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Allah Peygamber aşkına birisi bu Ming'e bir çare bulsun. - Yazar: hadjibaba - 25-09-2017, 22:33

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.