İleti Sayısı: 510
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
0
Biri Bran'e söylesin hemen bir tarih yolculuğuna çıkıp Qyburn'ün Balistaları'nın tasarımını alsın kendileri de Balista yapsınlar. Yoksa Bran'e bir şey söylemezsen tarihe sadece tecavüz izlemeye ve kendisine tekerlekli sandalye modeli için göz atıyor.
•
İleti Sayısı: 1,464
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
24
Son bölüm yayınlanmadan baya ciddi ciddi konuşuluyordu o reddit teorisi.Hatta son bölümü sızdıranların senaryoyu sızdırdığı söyleniyordu.Şu anki hali ilk okuduğuma göre değişmiş.İlk okuduğumda Jaime Missandei yi kaçırıp öldürüyordu.Oradan tutmayınca biraz değiştirmişler ve son Bronn lu kısım eklenmiş.Güzel trol.
•
İleti Sayısı: 896
Imperium:
13
Bran'in müdahale etmesi gerektiğini niye düşünüyorsunuz?
O artık başka bir boyuta geçti. Günlük siyaset ve savaşlardan daha geniş kapsamlı birşey tasarlıyor olmalı. Sezonun sonuna doğru ortaya çıkacak bence.
4. Bölümü yeni bitirdim. Ejderhanin bu kadar kolay öldürülüyor olması gerçekten rahatsız edici. Ama mecbur son savaşın denk ve çekişmeli geçmesi seyir zevki için şarttı. Senaristler de en ucuz yoldan halletmisler.
•
İleti Sayısı: 1,494
Imperium:
5
Battle of the Bastards resmen diziyi kurtarmış.
•
İleti Sayısı: 1,615
Imperium:
44
GoT fanboyu olarak S8E5 beni hiç tatmin etmedi.
•
İleti Sayısı: 896
Imperium:
13
İlk Türk romanlarını incelerken, henüz roman kültürünün gelişmemiş olması sebebiyle en çok karşılaşılan kusurlardan birisi, roman sonlarında hikayeyi bağlamak adına tüm karakterlerin öldürülmesidir. İlk türk romanlarının çoğunda bu durum vardır.
Son sezonu izlerken de bende oluşan hissiyat bu yönde. Yani hikayeleri bağlamak adına yaptıkları tek şey tüm karakterleri yavaş yavaş öldürüp hikayelerine son vermek. Bu anlatı sanatında baya baya kusur olarak ele alınır. Düzgün sanatçılar bu yola kolay kolay girmezler. Fakat görüyoruz ki tembel got senaristlerimiz hikayeleri bağlamak babında ellerine kim geçerse hepsinin hikayesini onları ortadan kaldırmak suretiyle sonlandırıyor.
Böylece bir dizi efsanesi daha acısıyla tatlısıyla hayatımızdan çıkmış olacak.
İyi bilirdik, hakkımız helal olsun.
•
İleti Sayısı: 253
Imperium:
1
İki önceki mesajı düzelt spoiler yedik sayende.
•
İleti Sayısı: 740
Imperium:
22
Bir efsanenin içine nasıl edilir bu bölümle izlemiş olduk. Tüm evrenin kitaplardan beri hayranı olan biri olarak, adeta bir yakını kansere yakalanan ve elinden hiçbir şey gelmeden onun eriyişini izleyen biri gibi izledim bu sezonu. Çok yazık oldu. Ayrıntıya hiç girmeyeceğim bile, hatırladıkça tadım kaçıyor. Diziyi ilk 6 sezonuyla hatırlamak istiyorum sadece. Yeni çıkacak kitabı ve farklı senaristlerle hazırlanan spin-off'ları merakla bekliyor olacağım.
•