EU4 - İmparatorluklarınız
(03-05-2020, 16:54)kralılgaz : 8Qv7Sm.jpg

mZi5x0.jpg

Manpower sığmamış, taşmış resmen. Bölünerek mi çoğalıyor senin askerler
omnia fui et nihil expedit
Ara
eu4_106.jpg
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir" 
Victor Hugo
[+] 4 üye Menars nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(06-05-2020, 15:19)menars : eu4_106.jpg
O ülke ne öyle!
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
[+] 1 üye korkusalan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Osmanlı'yla co-op oynanmış gibi.
Sic Parvis Magna
Ara
Normalde aragon'un kastil'e pu düşmesi gerekmiyor muydu?
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
Ara
(06-05-2020, 16:33)altnkurt : Osmanlı'yla co-op oynanmış gibi.

Aslında tam tersi Osmanlı oyunumun içine edip durdu. Oyun başı savaş açtı zar zor savundum o zamandan beri savaşıyoruz. Özellikle son 100 yıl tüm zevkimin içine etti.
eu4_103.jpg
Böyle saçma sapan koalisyonlara girip beni sadece devasa savaşlara sürükledi.

Edit: Bazı oyunlar Aragon Kastil´i yenebiliyor ve hatta tam tersi Kastilya Aragon´a pu düşebiliyor.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir" 
Victor Hugo
[+] 1 üye Menars nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Güzel oyun rusya nasil kurulmadi ve iscandinavyayi kim kurdu bide gothic invasion basarimini alabildin mi ?
Ara
Rusya´ya Danimarka ile savaş açıp yıktık. İskandinavya´yı da Danimarka kurdu. Son olarak evet başarımı aldım.
Victor Hugo
[+] 1 üye Menars nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
rmlYGv.jpg
rmlT50.jpg
Sihizm yüzde 10 moral veriyor, yüzde 10 moral de Pencap ideasından geliyor. Kaç zamandır oynamıyordum paslanmışım. Ming patladı Bengal müttefikti dokunmadım büyüdü  son elli yıl falan onların 8. seviye kaleleriyle uğraştım. Başarım Starting as Delhi dediği için Pencap formlamak başarımı etkilemiyormuş aslında daha erken formlasaydım keşke oyun bittikten sonra formladım. Delhi ideaları da fena değildi ama. Oyunun oyuncuya karşı hile yaptığına bu maratonda artık yüzde yüz emin oldum bu arada. Sinir bozucu.
Bilincin her türlüsü hastalıktır.
Ara
mnEkGF.jpg
Ara
hürmüz me yapmış oyle
[+] 1 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(11-05-2020, 22:51)kralılgaz : hürmüz me yapmış oyle
Bu daha ilginç bdWDWu.jpg
[+] 1 üye 4S0S nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Memlükle rum kurup güzel genişledim Üni Ödevimi bitirdiğimde oraya tüm her şeyi atarım :)
Ara
CuP5UQ.png
Venedik,İmereti vassal
[+] 2 üye Tigerclaw nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
1638 için çok iyi.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
[+] 1 üye Defterdar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(17-05-2020, 00:16)Defterdar : 1638 için çok iyi.
Valla hiç sıkılmadım oynarken normalde belli yıl sonra sıkıyor. Sonuna kadar oynarım hre ile .Bol bol protestan dövdüm otorite aktı zaten.
Ara
Oyunda hem idea hem görevsiz ülkeyle oynamak çok can sıkıcı bir hal almış, resmen diğerleriyle oynamayın diyorlar.

unknown.png
[+] 5 üye Voidian nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Yılı teknoloji yüzünden biraz geciktirdim ama tech'de Avrupanın bile önündeyim tüm enstitüleri bastım. Hiç tribute'm yok hepsi benim toprağım sadece Japonya'da vassalım var. Jianzhou'dan başladım görev ağacı çok zevkliydi. şimdi bitirdim neredeyse. Artık sıkmaya başladı.
RFEziv.jpg
Oynama sebebim multi'de Aes'e güney çini kaptırdıktan sonra mp'deki acımı Çindeki npc'lerden çıkarmaktı. 
[+] 5 üye Joe Andy nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Yeni yama gelsin bende Lübeck ile intikam almayı düşünüyorum.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
Ara
20200603132714_1.jpg

20200603132724_1.jpg

20200603132353_1.jpg

Baya zorladı. Bu versiyonda kesinlikle denemeyin.
[+] 4 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 74 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.