İleti Sayısı: 851
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
16
Kendimi aniden hafızamı kaybetmiş tanımadığım bir dünyada bulunca etrafta dolaştım ve bir köy buldum köyün isminin server olduğunu öğrendim ve orada görev almaya başladım ama etraf haydut doluydu. Köyde görevli 5 kişi vardı.
Köye arada sırada dadanan haydutları saymazsak gayet güzel bir düzen içinde yaşıyoruz. Baş mimar şu an servere ulaşmak için server kulesinin yapımıyla meşgul şerif Sxario köyü haydutlardan koruyor. Köye yakın kalesinde çok güzel bir manzara var.
Ama bu huzurun ortasında sürekli eşyarımızı isteyen haydutlar var. Ama hepsi köyün arananlar listesinde duruyor ve bir gün adaletle tanışacaklar.
İleti Sayısı: 851
Imperium:
16
En çok aranan suçlu brothers forever başarı ile üssü bulunup etkisiz hale getirirdi ve ondan alınan malzemeler server köyü için kullanıldı, ama biri giderken daha kötüsü geliyor. Ferreke ismindeki azılı suçlu ve çetesi sebepsiz yere evleri kundaklayıp onlarca köylünün hayatını gazp etti. ibadet haneleri yıktı ve sanki biz onlara kötü davranıyormuşuz gibi anlamsız konuşmalarla kendilerini haklı göstermeye çalıştılar. AMA SERVER BİZİMLEDİR. elbet bir gün adalete teslim edilecek ve yaptıklarının cezasını bir bir çekecekler.
•
İleti Sayısı: 3,665
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
Piramidimizin temelleri atılmıştır. Haydut ya da köylü fark etmeksizin piramidin sınırları içinde birbirini öldürmeyen herkese kapılarımız açıktır. Hırsızlık sorun değildir çünkü çalınacak eşyamız yok.
•
İleti Sayısı: 311
Imperium:
3
Siyah Sancaklar
Server adındaki yeni bir köye dadanan haydut örgütü
ormanlarda kurtları ehlileştirerek eğiten bir dağ haydutunun hikayesiyle başlıyor o BrothersForever isimli bir birey
Tarikat adı verilen bir cemiyeti gizlice izleyip değerli madenlerini çalmıştır ve kaybolmuştur 1.derecede aranan suçlu ilan edilmiştir
kendine dağın en tepesinde gizli bir mağarada saklanmaktadır
Ferreke adında biriyle karşılaşır ve ona mağarasını yaptıklarını gösterir ama Ferreke bir kaç gün sonra ortadan kaybolur.
Tarikat ve köylü üyeler Mağaradan gelen köpek sesleriyle haydutu bulmuşlardır
fakat haydut şimdi kayıplarda çalınan malları artık yok beş parasız ve çaldıklarını kaybetmiştir.
köpeklerde Tarikat tarafından canice öldürülmüştür.
köpekleriyle birlikte etrafta koyun avlayan BrothersForever adlı haydutun yünleride talan edilmişti.
şimdi nerede olduğu bilinmiyor bazı dedikodulara göre köy etrafında halen gezdiği söyleniyor
İleti Sayısı: 716
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
7
05-07-2020, 21:20
(Son Düzenleme: 05-07-2020, 21:24, Düzenleyen: Sxario.)
Köy şerifi olarak köyü korumak için her şeyi yaptım. Gerektiği zaman köyümüzün mimarı için malzeme sağladım. Canımı köy için tehlikeye attım. Haydut üyelerinden birisi olan BrothersForever isimli şahıs tarikat üyeleri ve köy polis gücü sayesinde infaz edildi. İnfaz sırasında köye hain bir saldırı düzenleyen haydutlar ve bir takım hırsız çeteleri sebebiyle köy büyük bir zarar gördü. Polis karakolumuz bu saldırıdan büyük yaralar aldı. Bu durumlar sebebiyle görevimizi yer altından yürütmeye karar verdik. Haydutlara asla izin vermeyeceğiz.
İleti Sayısı: 1,024
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
10
06-07-2020, 01:12
(Son Düzenleme: 06-07-2020, 01:14, Düzenleyen: Ferreke.)
uzaktan köyün yanışını gördük , üzgünüz
Onuristanbul nicki kullanıcıyı köyün hazinesini yağmalarken gördük , bu tür olaylara şahit olduğum için üzgünüm
köyü yakan ben değil yıldırımdı ben söndürmeye çalışıyordum
•
İleti Sayısı: 2,461
Imperium:
36
@ Pharmacist yazı işlerinin yanı sıra papaz da değil miydi? Sonuçta tarikatın üyesi.
•
İleti Sayısı: 3,193
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
20
Server köyüne ilk geldiğimde madenden özen ile çıkardığım 20 elmas (daha sonra hiç çıkaramadım elmas)'a göz koyan bir grup haydutlar yüzünden uzak diyarlara yerleştim. Ancak bir süre sonra o haydutlar büyüdü ve Server köyünü talan ettiler. Bu haydutlar 4 kişiden oluşmakta ve yerel halkın göç etmesine yol açtılar. Benim bağışlarımı içeren Server kulesi de barbarca yakıldı. Yerel halka sesleniyorum, benim diyarlarıma gelin ve yerleşin bu sayede silahlanıp haydutlara saldırabiliriz ancak gelmeyen olursa sonları aynı olacaktır.
•
Imperium:
54
06-07-2020, 07:53
(Son Düzenleme: 04-03-2021, 00:38, Düzenleyen: Onur34.)
Elimde eşya yokken birilerini yağmalamış olmam oldukça zor. Bunun dışında @Ferreke’nin kundakçılık hobisini herkesin bildiğini sanıyorum.
•
İleti Sayısı: 3,320
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
56
•
İleti Sayısı: 2
Imperium:
0
•
Imperium:
54
07-07-2020, 00:40
(Son Düzenleme: 07-07-2020, 00:56, Düzenleyen: Onur34.)
Tapınağın yerden görüntüsü.
Giriş
Set'e adayacağınız altınlar için bir havuz.
Tapınağın içi -Daha iç tadilatlar yapılmadı-
Tapınaktan Kule'nin görüntüsü.
Kule'den Tapınağın görüntüsü.
Yaklaşık 19.00'da başlayıp @ fantastic ile beraber yaklaşık 00.30'da bitirdik. Temelleri geçen oyun elimden geldiğince atmıştım. Özellikle bütün Tapınak ve merdivenin granit taşından yapıldığını belirtmek isterim.
İleti Sayısı: 784
Imperium:
10
•
İleti Sayısı: 3,320
Imperium:
56
07-07-2020, 09:26
(Son Düzenleme: 15-03-2024, 13:21, Düzenleyen: Ragnvaldr. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Etkinlik saatleri 17.00-01.00 oldu.
•
İleti Sayısı: 1,592
Imperium:
44
•
İleti Sayısı: 3,193
Imperium:
20
Dostluk anlaşması yapılırken liderler.
İleti Sayısı: 716
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
7
En son haydut saldırısından sonra büyük zarar gören Server köyünü @Yasin Ahmet büyük bir emek vererek tekrar inşa etti. Bu süreçte malzeme ve güvenlik ekipmanları açısından polis gücü olarak köye yardımcı olduk. Köy çalışanlarına at tahsis ettik. Server köyünün tekrar yükselmesiyle dışarıdaki güçler ile olan sorunumuzu diplomatik yollar ile çözmek amacıyla köy yemekhanesinde buluşmamız için eski haydut lideri @Ferreke yi davet ettim. Uzun diplomatik görüşmelerden sonra yeni bir antlaşmaya karar kıldık. Ferreke ve ekibi haydutluğu bırakıp ikinci bir köy kuracaklarını ilettiler.@Pharmacist 'in kaleme aldığı bu antlaşma sayesinde barış ve huzur ortamının sağlanacağını umuyoruz. Ardından barışın getirdiği ortam sayesinde uzak diyarlardan gelen bir yatırımcı olan @PCOyun köye yatırım yapmak istediğini bize bildirdi. İmara açılması gereken ama malzeme eksikliğinden açılamayan bölgeyi malzemeleri sağlama karşılığında Pcoyun'a tahsis ettik. Server köyüne herkesi bekliyoruz yeni gelenlere köy yönetimi tarafından ev hibe edilecektir.
İleti Sayısı: 2,270
Imperium:
17
Oyuna malesef katılamıyorum. Önceki oyunlardaki din görevlisi aziz lokum a bir adet türbe yapılmasını talep ediyorum. Din uğruna yaptığı bütün fedakarlıklar için. RIP
İleti Sayısı: 787
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
6
•
İleti Sayısı: 12,382
Imperium:
100
Uzak diyarlardan bir görsel.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Aiakos
|