2021 İlkbahar Bannerlord Etkinliği
header.png

2021 İlkbahar M&B Bannerlord etkinliğine hoş geldiniz.

Etkinlik ile ilgili görseller ve etkinliğe dair diğer her şey bu konu altında yapılır.

Her oyun günü minimum 5 oyun oynanacak, eğer oyuncular dilerse daha fazla oynanabilir. 

Oyun modu oyuncular farklı bir mod istemediği sürece Kaptan modunda kalacaktır.

Sesli şart değildir ancak herkes gelebilecek durumda olursa girilebilir.

Etkinliğe katılım için müsait olduğunuz zamanı yazmanız, steam profil linkinizi vermeniz ve yukarıdaki kuralları okumanız yeterlidir. 

Katılımcılar
@Yasin Ahmet
@Yukare
@HulkSpider03
@Dothor_
@Aeschyli
@Craetus
@SkyWolf
@Rzenma
@cemal

[+] 2 üye Yasin Ahmet nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
https://steamcommunity.com/id/OyunDoktoru/

Katılıyorum, öğlen vakitleri ve Cumartesi, Pazar Valheim etkinliği olduğu akşamlar müsait değilim. Hafta içi herhangi bir akşam olabilir.
Ara
Katılıyorum. Hafta içi her gün 18:00'den sonra ve pazar günleri 14:00'den sonra... :3
Ara
Katılırım. Steam profilim.

Hafta içi bir gün oynanması taraftarıyım. 16:00'dan sonra evde olursam tüm gün müsait olabilirim büyük ihtimalle.
76561198034761601.png
Ara
Ben de katılırım. Steam linkim imzamda var. Hafta içi 19dan sonra haftasonları da saate göre gelmeye çalışırım.
Ara
https://steamcommunity.com/id/dothor/

Katılıyorum.
" Hemen herkes tartışabilir, fakat güzel konuşabilmek herkesin yapabileceği bir iş değildir. "
Ara
Katılıyorum.
Ara
Katılıyorum.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198027889317/

Ben ofisten katılmaya çalışacağım için uygun olduğum saatler belli değil denk gelirse katılmak isterim.
Ara
Etkinlik her Perşembe günü akşamı olacak, 20:00'dan sonra 5 el civarı oynayıp bırakırız. Eğer 6-10 kişi olursak mümkünse karşı karşıya oynarız değilse takımları böleriz bir takım başka el oynar bir takım başka el. Bu Perşembe eğer 5 kişi toplanabilirse oynarız, eğer 5 kişi çıkmazsa diğer Perşembe başlayacağız.

@Yukare
@HulkSpider03
@Dothor_
@Aeschyli
@Craetus
@SkyWolf
@Rzenma
Ara
Bu akşam eğer minimum 5 kişi gelirse başlayacağız. Ekstradan gelen kişi sayısına bağlı olarak form değişikliği uygulanabilir ancak muhtemelen ekstradan gelenler kendi gruplarını oluşturmak zorunda kalacak.

@Yukare
@HulkSpider03
@Dothor_
@Aeschyli
@Craetus
@SkyWolf
@Rzenma
Ara
Benide yaz tavariş
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Akşam biraz işim var bugünkü etkinliğe katılamayacağım.
Ara
Oda kuruluyor, eklemediysem benim hesabımı ekleyin steamdan davet atayım. Konuda hesabım var örneğin içinde.
@Yukare
@HulkSpider03
@Dothor_
@Aeschyli
@Craetus
@SkyWolf
@Rzenma
@cemal
Ara
@Dothor_, @Craetus, @cemal ve @SkyWolf ile 6-7 maç attık. Eğer gözümden kaçan yoksa hiç raund kazanamadık, olsun. Ben şahsen çok eğlendim, 6. bir kişi daha gelirse çok organize bir şekilde de oynayabiliriz zira öteki türlü yabancılarla anlaşamıyoruz. Diğer Perşembe günü görüşmek üzere, katılımcılara teşekkürler.

Ara

Elinize sağlık, güzel bir etkinlikti.
NOT: Kaptan modunda oynadık. Ölüm sayımıza ölen askerlerin sayısı da eklendi.
" Hemen herkes tartışabilir, fakat güzel konuşabilmek herkesin yapabileceği bir iş değildir. "
[+] 7 üye Dothor_ nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bu oyun katılamadım lakin baya eğlenilmiş diğer oyunlar kaçmaz artık
Ara
Bu akşam 20:00'da toplanıyoruz, katılmayı unutmayın. Eğer steam adresini bırakmamış biri varsa konudaki örnek kısmından benim steam hesabımı ekleyebilir.

@Yukare
@HulkSpider03
@Dothor_
@Aeschyli
@Craetus
@SkyWolf
@Rzenma
@cemal
Ara
Oyuncular lobiye gelsin, toplanıyoruz.

@Yukare
@HulkSpider03
@Dothor_
@Aeschyli
@Craetus
@SkyWolf
@Rzenma
@cemal
[+] 1 üye Yasin Ahmet nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
TaleWorlds sağolsun Epic Games'ten Multiye girmeyi engelleyen "hotfix" çıkarmış. 
[+] 2 üye Yukare nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
@cemal ve @Dothor_le 4 el oynadık. Bannerlord sunucularındaki sorunlardan dolayı @Yukare ve @SkyWolf katılamadı. Sonraki perşembe günü umarım daha çok kişi gelir ve daha çok oynarız.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.