05-10-2022, 19:36
(Son Düzenleme: 05-10-2022, 20:20, Düzenleyen: Ragnvaldr. Toplamda 5 kere düzenlenmiş.)
STRATEGYTÜRK FOXHOLE EKİM AYI ETKİNLİĞİNE HOŞGELDİNİZ
Merhaba herkese. Yazın çıkan 1.0 sürümünden sonra canlanan ve birçok oyuncunun beğenisini kazanan ve sağlam bir topluluğa sahip olan Foxhole oyunuyla karşınızdayız. Oyun grand multiplayer / action / mmo tarzında bir oyun olup oyunda aynı anda dünyanın birçok yerinden insan bulunmatadır. Oyunla ilgili kısa bir anlatımı Foxhole hakkında önceden yazılmış kısa forum yazımızda bulabilirsiniz. Oyunla ilgili " beginner's guide, classes " benzeri forum rehberlerini yavaş yavaş ortaya çıkarmayı düşünüyoruz. Şayet oyunumuz oyuncu tabanlı olduğu için kuvvetli bir tutoriala sahip değildir maalesef. Yine biz oyuncular olarak katılanlara bildiğimiz ve öğreneceğimiz bilgileri gelecek rehberlerle ve oyun içi yardım/anlatımlarla aktarmayı düşünüyoruz.
Oyunda şu andaki amacımız logistic base'imizi geliştirip cepheye belirleyeceğimiz malzemeleri hazırlamak ve cephe hattına ulaştırılmasını sağlamak. Ayrıca yeterli ekipman üretimi sonrası veya çok bunaldığımız durumlarda bizzat cepheye intikal edip savaşa ve kendi çapımızda cephe arkası operasyonlar yapacağımızı da bilmelisiniz.
Savaştaki tarafımız: Colonials
Bulunduğumuz sunucu: Baker (2. sunucu)
Base konumu : Weathered Expanse hekzagonu, Spirit Watch bölgesi yukarısı
Şu an bu sunucuda 26. savaş veriliyor olup savaş sonuna kadar değiştiremiyorsunuz tarafınızı. Savaş başlayalı 6 gün olmuş durumda ve savaşlar ortalama 1 ay sürüyor.
Base konumu konusunda zorlanırsanız :
etiketleyerek bizden yardım isteyebilirsiniz.
Katılıyorsanız katılıyorum yazıp eğer kafanızda soru işareti varsa veyahut konum/oyun hakkında başlangıçta yardım gerekiyorsa lütfen bunu bildirin.
Herkese iyi eğlenceler diliyorum şimdiden.