02-07-2021, 16:30
Macar ve Frenklerin hamleleri ne olacak acaba sevgili müttefiğim Atakan Bey?
Altına Hücum
|
02-07-2021, 16:30
Macar ve Frenklerin hamleleri ne olacak acaba sevgili müttefiğim Atakan Bey?
02-07-2021, 17:07
02-07-2021, 17:43
Haritamı düzenledim.
02-07-2021, 22:48
(02-07-2021, 16:30)Takeda Akane : Macar ve Frenklerin hamleleri ne olacak acaba sevgili müttefiğim Atakan Bey?Bilemiyorum Subutay Bey. Adanın huzurunu bozmasında...
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
02-07-2021, 22:52
Kanarya Halk Cumhuriyeti olarak istediğimiz tek şey yalnız bırakılmaktır. Bize saldırmayana saldırmayız.
02-07-2021, 23:21
Macarların iyi okçular olduğunu duydum bize okçu sağlayabilirmisiniz Lordum?
03-07-2021, 02:11
İkinci Tur :Devletler yayılmalarına devam ediyorlar. Bozkırlara alışkın olan Erlik Han'ın Takipçileri sayılarını çok arttırdılar ancak henüz askeri alana odaklanmadılar. Bununla birlikte Vorteks krallığı genişlemelerini göl etrafında sağlayarak bir demir madeni buldular. Ancak adanın parlayan yıldızı KHC gibi duruyor. Adada geçirdikleri ilk aydan bir altın madeni kurdular ve artık gelirleri yüksek. @littleiskender'in turunu oynadım, 90 altına 3 altıgen aldım. Kanarya Halk Cumhuriyeti olarak yayılmayı sürdürmekle beraber müsait bir zamanda sınır çatışmalarını önlemek için Vortex Kralı @Craetus ve Atakanlar Beyi @korkusalan ile sınır anlaşmaları imzalamak için masaya oturmak isteriz. @Takeda Akane Hanın teklifi de ileride imkanlar el verdiği ölçüde değerlendirilecektir.
03-07-2021, 11:22
Halkımı düşünerek 1 adet tarla inşa etmeye karar veriyorum.Ayrıca Kanarya Halk Cumhuriyeti'nin teklifine de 2 ay sonra(Pazartesi günkü tur) tamamlanacak olan Kutsal toprak araştırmalarını işaret ederek cevap veriyorum. Adadaki kabilelerin kutsal toprakları sınırlarımızı belirleyecek unsur olacaktır
Vorteks Krallığı
Kanarya Halk Cumhuriyeti Başkanı @Onur34'ün teklifine olumlu yanıt veriyoruz. Hakkaniyetli bir sınır dağılımına kimse hayır demez. Ayrıca Kanarya Halk Cumhuriyeti ile bir gün sınırdaş olursak ticaret yapmak isteriz. Şimdiden iki ülke yetkilileri konuşup anlaşabilirler. Hamlem :4 altıgen genişliyorum. (-80 altın)
03-07-2021, 13:11
Seferime hava kararınca başlayacağım, o zamana değin ayin yapıp kara ruhlarla temas edeceğim.
04-07-2021, 00:04
Acımasız nökerlerim köyleri yağmalaya yağmalaya kıyı şeridine ulaştı(10 altıgen). Kıyı şeridinde balıkçılık yapıp karnımızı doyuracağız. Köylerdeki erzaklarada el koyacağız. Kanarya Halk Cumhuriyeti başkanı Lordum Macar okçuları konusunu düşündünüzmü? İsterseniz sizinle buluşalım. @Onur34 Vorteks kralı Frenk lordu sizi Papa gönderdi değilmi? Papanıza söyleyin bize itaat etsin. Size dokunmayalım. @Craetus Atakan Bey sizinle de birlikte ava çıkmak isterim. Dostluğumuz pekişsin. @korkusalan Paralı asker lideri Komutan İskender sizdende Kılıçlı ve Mızraklı birlikler bekliyorum. Nökerlerimin kanı kutsaldır önden paralı askerleri sürmek için sizin gözünü altın ve kan bürümüş askerlerinize ihtiyacım var. Ben Subutay Han askerlerinizi ganimetsiz ve maaşsız bırakmam. @Littleİskender
04-07-2021, 01:51
Üçüncü Tur :Adanın yükselen gücü KHC ve Vorteks Krallığı, ancak bir yanda da batmakta olan güruhlar bulunuyor. Kiralık Plebler ekonomik olarak kötü durumda olsa da kalkınmaya hazırlıklı bir askeri güçleri var. Şimdilik doğulu kültürler madenleri değil toprağı tercih etse de, batılı kültürlerin nasıl da güçlendikleri rahatça görülebiliyor. @littleiskender yerine 31 altına 1 altıgen ilerledim. @Takeda Akane 65 altın yerine 100 altın harcamaya çalıştığından dolayı da 6 altıgen alabildi.
04-07-2021, 07:43
Hayır balık yiyemeyecekmiyiz?
04-07-2021, 14:14
Adanın zenginliklerini halkımız adına almaya devam ediyoruz. Bunun yanında ülke çapına 6 tane konut yaptırıyorum. Okçularımızı yollamak konusunda da düşünmeye devam ediyoruz. Sınır önerilerimizi komşu ülkelere yakında sunacağız.
04-07-2021, 15:00
Bende ayin yapmak için çekiliyorum. Ordularımızın ilerlemesi için kara ruhlara dua edeceğim.
04-07-2021, 15:06
Halkımın refahı için bir adet daha tarla inşa ettiriyorum.Subutay beyin teklifini ne yazık ki kabul edemiyorum zirâ halkım masum orman hayvanlarının avlanmasından hoşlanmıyor ancak sizi ve halkınızı baharın gelişini kutlamak için düzenlediğimiz Nevruz kutlamalarına davet ediyoruz. Ayrıca Macarların okçularını bir hordaya vereceğini sanmam. Onlar yerine bir kaç ay içinde üretmeye başlayacağımız kraliyet okçularından alabilirsiniz.
04-07-2021, 15:10
O zaman bir ara gelin otağıma konuşalım. Yarın uygunmu? Bu arada yakınlarda Vorteks casusları görülmüş diye haber aldık.
|
|