İleti Sayısı: 6,376
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Ben de en sevdiğim sahneyi paylaşayım:
İleti Sayısı: 2,010
Imperium:
28
Diziyi bitirdikten sonra şarkıları tekrar dinlediğimde Enemy'nin klibi için üç buçuk dakikalık bir animasyon yapıldığını fark ettim. Kendi içinde ufak bir olay örgüsü de var. Drama dolu 9 bölümden sonra çocukları bir arada ve neşeli görmek hoşuma gitti.
En beğendiğim sahnelerden biri Vi ve Sevika'nın dövüşü oldu. Vi bara girince Sevika'nın herkesi dışarı çıkarması, dövüşün ortasında ikisinin de ara verip Vi kendine içki koyarken Sevika'nın dinlendiği kısım... Tüm dövüş ''yiğidi öldür hakkını yeme'' modundaydı ve izlemesi çok keyifliydi. Sonra bum... Vi yediği yumrukla kanlar içinde yere düşüyor ve Vander beliriveriyor; keyifli bir dövüş izlerken bir anda yine arka plandaki dramı hissediyorsun.
Bu da beni en çok etkileyen sahneydi. Her bölümün sonu güzeldi ama act 1'in sonu yüreğime işledi resmen. Sonrasında çalan şarkıyı da buraya ekleyeyim. Bu şarkının sözlerine de dikkat ederseniz tam anlamıyla Powder'ın bu noktadan sonraki ruh halini anlatıyor.
Bu da yine en iyi müzik sahnelerinden biriydi. Şarkı sahneyi çok daha anlamlı kılıyor.
Arcane benim için animasyonundan kurgusuna, seslendirmesinden müziklerine kadar mükemmel bir diziydi. Dokuz bölümün her biri dolu doluydu. Çok güzel bir kurguyla derin bir hikayeyi anlatılabilecek en iyi şekilde anlatmışlar. Karakterlerin her biriyle empati kurulabiliyor. Belki biraz drama sevdiğimden biraz da animasyon yapımlarını daha çok beğendiğimden bu dizi benim için direkt TOP1'e yükseldi. Arcane'e puanım 11/10. %100 tavsiye ediyorum.
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
71
Az önce 3. bölümü izledim.
İlk iki bölümü çıkışına yakın bir zamanda izledikten sonra "bunu niye izliyorum" sorusunu dedirtmişti ve neredeyse 2 ay boyunca yeni bölüm açıp izleyesim gelmedi. Ama üçüncü bölümü izlediğimde de "bunu niye izliyorum" sorusuna yanıt aldım, o kadar iyi bir bölümdü. Yorumları henüz okumadım ama ilk iki bölüm bende istediğim heyecanı hiç vermedi. Beklentim çok daha fazlaydı sanırım. Neyse ki o beklentimi 3. bölüm karşıladı ve kalanını kısa bir sürede bitireceğimi düşünüyorum.
•
İleti Sayısı: 3,661
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
Bugün izleyip bitirdim. İlk sahneler sanırım steampunk ve grafikler nedeniyle Dishonored'ı hatırlattı. Onun dışında güzeldi. Bazı klişelerle oynaması hoşuma gitti. Tanıttığı neredeyse her karakter karakter gibi hissettiriyordu ve ana materyale hakim olmasam da dünya oldukça hoşuma gitti. Tabi bazı sahneleri Eline hayatında silah almamış bilim adamının çekiçle süper askerleri bir bir harcaması ve aynı sahnede yanlışlıkla öldürdüğü çocuklardan birinin kimya baronlarından birinin çocuğu çıkmasını zorlama buldum. Yine de ortalamanın oldukça üstünde, güzel bir animasyondu. İkinci sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.
•
Imperium:
28
(20-01-2022, 01:32)Onur34 : Bugün izleyip bitirdim. İlk sahneler sanırım steampunk ve grafikler nedeniyle Dishonored'ı hatırlattı. Onun dışında güzeldi. Bazı klişelerle oynaması hoşuma gitti. Tanıttığı neredeyse her karakter karakter gibi hissettiriyordu ve ana materyale hakim olmasam da dünya oldukça hoşuma gitti. Tabi bazı sahneleri Eline hayatında silah almamış bilim adamının çekiçle süper askerleri bir bir harcaması ve aynı sahnede yanlışlıkla öldürdüğü çocuklardan birinin kimya baronlarından birinin çocuğu çıkmasını zorlama buldum. Yine de ortalamanın oldukça üstünde, güzel bir animasyondu. İkinci sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.
Şöyle ki Jayce'in ailesinin demircilikle uğraştığını söylediği bir diyalog vardı. Jayce'in silah olarak çekici seçmesinin sebeplerinden biri de bu geçmişi. Çocukken eline bir çok kez çekiç aldığı ve babasıyla birlikte çalıştığı da muhtemel. Dizide de demir ocağında hextech teknolojilerinin metal kısımlarını kendisinin ürettiğini görmüştük. Kendisi de bayağı formda ve kaslı bir birey olduğu için çekiç savurmak da zorlanmasını beklemiyordum. Attığı enerji toplarına gelirsek aim'inin çok kötü olduğu ve eline hiç silah almadığı aşikar :) Kimya baronun çocuğunun orada çalışmasının ise Silco'nun isteği olduğunu düşünüyorum. Silco'nun o çocuğu annesine karşı koz olarak kullanabileceğine dair bir diyalog yine filmde geçiyordu. Yani Silco'nun çocuğu elinin ulaşabileceği bir yerde tutmak istemesinden dolayı madenlerde çalıştırıyor olduğunu düşünüyorum. Kimya baronu kadın da bunu bir nevi sadakatinin kaporası olarak kabul etmiştir. Ki etmeme gibi bir lüksü olduğunu da sanmıyorum.
•
Imperium:
71
Sonunda bitirebildim.
Önceki yorumumda dediğim gibi 3. bölüm benim için zirve oldu ve 9 bölümü bitirmeme rağmen bu değişmedi. Finali beğendim, az biraz tahmin edilebilir bir son oldu ama çok sıkıntı değil.
Fazla söyleyecek bir şey bulamıyorum, 2 ay bekleterek izlemek pek uygun olmadı belki ama ilk iki bölümü cidden çok sönük buldum. 3. bölüm benim için diziyi güzel kurtardı, sonrasında seviye neredeyse hiç düşmedi.
Son olarak Heimerdinger'e büyük ayıp ettiler. 2. sezonda ona daha çok yer vermeleri ve hikayede aktif olarak tutmaları lazım yoksa üzer.
•
İleti Sayısı: 12,235
Imperium:
99
Aşağıdaki 2 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:2 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cemal, Fe_oxay
Imperium:
28
Imperium:
28
10-08-2022, 18:41
(Son Düzenleme: 10-08-2022, 18:42, Düzenleyen: Athule. Toplamda 2 kere düzenlenmiş.)
Arcane Bridging the Rift'tin 1. bölümünde bahsedilen animasyon testlerinden biri paylaşılmış.
Imperium:
99
Bugün Reddit'te AMA var.
•
Imperium:
99
İkinci sezon 2024'ün 4. çeyreğinde geliyormuş.
Imperium:
71
Daha çok varmış ama ilk sezon gibi sağlam olacaksa beklenir.
•
İleti Sayısı: 91
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
2
2. Sezonun 2024 Kasım ayında çıkacağı duyuruldu ufak bir teaserla birlikte.
Imperium:
99
Zaten bu tarih bir Çin sunumunda paylaşıldığından ve bu medyaya sızdırıldığından paylaşmıştım fakat 4. çeyreği daha da daraltması iyi olmuş. Yine de önümüzde bir sene var, umarım hayal kırıklığına uğratmaz.
(01-09-2023, 17:57)PCOyun : İkinci sezon 2024'ün 4. çeyreğinde geliyormuş.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Fe_oxay
Imperium:
99
Imperium:
99
Imperium:
99
İkinci sezon posteri, orijinal postere güzel bir atıf olmuş:
•
Imperium:
28
Aşağıdaki 1 üye Athule nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Athule nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cemal
Imperium:
99
Bundan sonra oyundan daha farklı hikayeleri de TV'ye ve sinemaya taşımak istiyorlarmış. Arcane sadece bir başlangıç gibi görünüyor.
•
Imperium:
99
•
|