ANNO 1404 - Üretim İnşaat Şemaları
ARKADAŞIM çok güzel Rehber olmuş eline sağlık Ancak benim oyunda ilerlememe ragmen çözemedim bazı sorular var catedral insaati bitti ipek Elbisede bitti ancak sorun şu 5000 noplemen sayisina veya 10 000 nopleman sayisina ulasmak isterken her adadaki kaynaklari somurmeme ragmen o adanin disinda baska somurge adayada ihtiyac duymam buda uretim transfer hattima yeni hatlar ve hali ile kaosa sebep veriyor  ayrica normal ev duzeninden katedral duzenine gecis hakkinda genis taktik fikir ihtiyacim var uretim zincirinin ilk basamaklari baska somurge adalarda olmak zorunda ancak ikinci ucuncu basamaklar nerde olursa olsun secenegini oyun bize sunmus buna karsin 5 mali tasimak bitmis mali tasimak gibi mantiksiz bir soru soracak olsamda ayri ayri ilk basamak uretimlerdeki sorunlari eminimde sende yasamissindir simdi eğer imkanin varsa bu konularda bilgi vermenizi isteyecegim aslinda her yerde bu kadarlık rehber olsada bir tam strateji yada yol gosterecek bir fikir falan yok oyunu çok begendim ama sonu yok gibi nasil sistem kurarsam kurayim eror veriyor sehirde evlerde tmm hepsi nopleman olmuyor tmmda cok dengesiz bidurum gibi geliyor bana buda bende takıntı yapti galiba
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
ANNO 1404 - Üretim İnşaat Şemaları - Yazar: Duman - 16-07-2017, 20:05
ANNO 1404 Üretim İnşaat Şemaları - Yazar: altnkurt - 16-07-2017, 20:11
ANNO 1404 Üretim İnşaat Şemaları - Yazar: Duman - 16-07-2017, 20:17
ANNO 1404 - Üretim İnşaat Şemaları - Yazar: Zack Sean - 05-03-2019, 17:32

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.