Augustus Sızdı mı?
aDMglz.jpg

ZVQzV3.png
İkinci görsel için üyelerimizden Moses'a teşekkürler.
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Sızmış gibi görünüyor :shy:
G0kMNN.png
Ara
İnşallah güzel olur.
Ara
ZVQzV3.png
[+] 1 üye Moses nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Çıkış tarihi : 16 Şubat 2016
Roma çok istedim ama bi yerden sonra bana da daha bi uzay oynu havası vermeye başladı... Neyse, Early Access açmazlar dimi? Açsalar fena olmaz hani çıkış tarihi de beklediğimden erken.
Ara
HoI'ın bu kadar ertelenmesinin sebebi bu oyun olabilir mi ?
Ara
Hayır, Hearts of Iron'un yapım aşamasında bazi kronik sorunları var anladıgım kadarıyla.
"Kronik Sorunlar" kısmını açabilir misin ?  Tam anlayamadım.

Bu arada hala Stellaris'in bir çeşit trolleme olduğunu ve yarın antik çağ oyunu sunacaklarını düşünüyorum. :)
Ara
Johan bile o kadar troll değildir diye tahmin ediyorum.

Arumba ve Quill tarafından yayınlanan Gameplaylerde bazı sorunlardan bahsediliyor - her ne kadar oyuncu olarak herhangi bir oyunda Arumba'nın eleştirilerine değer vermesem de.

Bir alpha oyununda Etiyopya İtalya'yı işgal etmişti, bir diğerinde Dünya Savaşı 1936'da çıktı vs. Denge ayarı yapılması gerekiyor.
HoI 3 çıktığı vakit olan sorunlar gibi. Samara'ya giren birliğin kaybolması gibi hatalar vardı HoI 3'te.
Bizim zamanımızda elektrik yoktu. IPhone'umuzu şarj edemiyorduk.
PzC/MC/FWWC Opsiyonel Kuralları ve Parametre Verisi
Diğer PzC/MC/FWWC Konuları ile PzB Konuları
Ara
Sıkıntı yok ya gezegenler arası takılacağız artık .
Denemeyi bilene imkansız yoktur.

- III.Alexandros (Büyük İskender)
[+] 1 üye Reoberg nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.