İleti Sayısı: 2,018
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
27
ben de gelmeye çalışırım ama rise and fall eklentisi dahil olursa daha mutlu olurum son indirimlerde fiyatı baya bi düştü
•
İleti Sayısı: 2,842
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
Sade oyun mu rise and fall dahil mi
•
İleti Sayısı: 1,518
Imperium:
16
Fiyati dustugu falan yok. Kapi gibi 129lira. Ozur dilerim ama neredeyse iki oyun fiyatina bi genisleme paketi alamam. Uzulerek rise and fall olmadan oynamak istedigimi bildiriyorum.
•
İleti Sayısı: 2,260
Imperium:
47
Rise & Fall hala herkes tarafından alınabilir fiyatlara düşmedi maalesef. Vanilla versiyon ile oynayacağız.
•
Imperium:
27
Son steam indirimlerinde baya düşmüştü demek istedim. Şuan sadece kendi sitesinde indirimli fiyatlardan satıyorlar belki yeni dlc çıkınca reklam amaçlı indirim yapabilirler
•
Imperium:
16
civ 5 paketleri bu kadar uzun sure yuksek fiyatta kalmismiydi acaba.
•
İleti Sayısı: 2,842
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
kasımda ,yılbaşında büyük indirimler geldi .malesef kimse değerlendirmedi..kasım ayının sonunda bizzat yazdım ..rise and fall dahil tüm oyun 152 tl ye inmişti..
•
İleti Sayısı: 728
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Merhabalar mart ayinda yeni multiplayer etkinligi olucak mi rise and fall ve gathering eklentisi olanlar olursa daha da guzel olur hatta
•
İleti Sayısı: 3
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Arkadaşlar oynamak isteyenleri beklerim steamden eklerseniz daha kolay iletişime geçebiliriz.
Steam kullanıcı adım: ilkdevil
•
İleti Sayısı: 728
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Arkadaslar Civ 6 multi etkinligi baslatsak katılcak kimse cıkar mı ? Botlara karsı oynamak sıktı online cok daha zevkli olur. Cok hızlı modda da acmayız standart hızda tadını cıkara cıkara bır ıkı haftada bıtırırz yalnız gathering storm eklentisi olanlarla oynayalım oyun cunku bambaska hal aldı bu eklentiyle
•
İleti Sayısı: 2,467
Imperium:
47
Maalesef dlcnin kendisi 150 TL ve bu forumda bulunan bircok uye icin bende dahil cok pahali bir rakam. Ayrica nasil Gathering Storm'un cikmasiyla Rise and Fall dlcsi yalan olduysa seneye cikacak muhtemelen dlc ile de bu dlc yalan olacak. Dolasiyla pek alan insan yok buralarda.
•
Imperium:
27
1 hafta içinde steam yaz indirimleri başlayacak bu kez gathering storm indirime girer diye düşünüyorum, multi oynamak isteyen 4-5 kişi çıkarsa oynayabiliriz aslında.
•
İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Gathering storm bende de mevcut gaza gelip almıştım bir ara. Lakin önümüzdeki hafta ve sonrasında bütlerim var. Eğer açılırsa günü ayarlayabilirsem katılmaya çalışırım.
•
Imperium:
16
Bende indirim gozluyorum gathering storm icin. bakalim durum ne olacak.
•