İleti Sayısı: 16
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
05-09-2020, 21:50
(Son Düzenleme: 01-10-2020, 14:37, Düzenleyen: SchrödingersCat.)
Ben Harry Potterciyim.
Halada seviyorum.
Kitap ve filmlerini bitirdim.Sadece lanetli cocugu okumadım. Filminin cıkacagına hala inaniyorum.. :)
Bu yüzden bazı yerleri sürpriz olsun diye okumadım.
Koyu Emmacıyım. Eminim herkes benim gibi hayrandır..
Emmanın benim için özel bir yeri var.
Yaşlanıyoruz. :)
Aklıma geldi paylaşmak istedim.
Siz peki?
Siz de anlatabilirsiniz.
Aşağıdaki 1 üye fetih1453 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye fetih1453 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cemal
İleti Sayısı: 190
Imperium:
0
Ben Tom Hanks'in büyük hayranıydım ve hâlâ da öyleyim.Onu Cast Away filmiyle tanımıştım sonra Forrest Gump vs.bütün filmlerini izledim.Şimdi de her yıl yeni film çıkarsın diye bekliyorum.En son Greyhound(2020) filmini izledim ve yine kalitesinden şaşmamış.
Aşağıdaki 2 üye MAB nickli üyenin bu iletisini beğendi:2 üye MAB nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Elefsar, fetih1453
İleti Sayısı: 20
Imperium:
0
Ben de Harry Potter ve Daniel diyebilirim
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Sihirli Annem hayranıydım galiba. Yabancı filmlerden bir hayranlığım yoktu çocukken.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Tarkan 'Atıl Kurt!' ve Cüneyt Arkının Kara Murat filmleri.
Aşağıdaki 1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Elefsar
İleti Sayısı: 2,694
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
Kemal Sunal ve bütün filmleri. Çocukken de çok severdim hala çok severim.
Yabancı olarakta Jackie Chan filmleri çok hoşuma giderdi.
•
İleti Sayısı: 4,014
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
53
Azılı bir Brad Pitt hayranıydım, hâlâ da çok severim. Neredeyse tüm ünlü filmlerini sevsem de, Snatch'deki çingene rolünü ve 12 Maymun'daki deli rolünü çok başarılı bulmuşumdur. Fury ve Soysuzlar Çetesi de favorilerimden.
•
İleti Sayısı: 90
Imperium:
0
Hiçbir zaman çok fazla film sevmedim,ama çocukkende suanda en sevdigim şey sccoby doo animasyon filmleri ve dizileri. Gerçektende bazı sezon lar çok çok kaliteliydi özellikle gizem avcıları serisi toplam 2 sezon sürdü ama bir çok film ve diziden iyidir. hatta imbd dende 8 almış bir dizi, scooby doo filmleri ise arada izlenebilecek filmler çok kaliteli değil.
•