İleti Sayısı: 18
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Sitede bir yerlerde çevirmenlere bağış butonu olmalı bence :)
Aşağıdaki 1 üye SafakB nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye SafakB nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Ziniya
İleti Sayısı: 10
Üyelik Yılı: 2024
Imperium:
0
Yamanın çıkmasına 2 hafta ile 1 ay daha var bence. Az kaldı çıkmasına diye düşünüyorum.
•
İleti Sayısı: 4
Imperium:
0
Destek amaçlı yazmak dışında mesaj atılmamalı bence. Adamlar geçen haftaki mesajları okumayıp yamanın durumu nedir gibi sorular soruyorlar. İnsan ilk olarak son mesajları okumalı, aradığının cevabı yoksa sonra mesaj atmalıdır. Ben de yama ne zaman çıkar diye merak ediyorum ama burada çevirmenleri darlamıyorum çünkü onlar bu işten para almıyorlar ve kendi hayatlarına da sahipler.
İleti Sayısı: 2
Imperium:
0
2025te kaldığınız yerden oyuna devam edebilirsiniz. öyle bir güncelleme yapmış ki adamlar çevir çevir anca biter. 2025'e burda girebilirsiniz :)
•
İleti Sayısı: 1
Imperium:
0
Bir çivi bir nalı, nal bir atı, at bir komutanı, komutan bir orduyu, ordu koca bir ülkeyi kurtarır. Bu zamana kadar yapmış olduğunuz versiyonlar için ellerinize sağlık. Yeni versiyonun da çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Bu adamları mutlu etmek istiyorsanız forumda aktif olun, sürekli yama nerede ne zaman çıkar demek yerine forumun keyfini çıkartın. Ben yeni üye oldum bi' bakınacağım.
•