Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu
Sitede bir yerlerde çevirmenlere bağış butonu olmalı bence :)
[+] 1 üye SafakB nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Yamanın çıkmasına 2 hafta ile 1 ay daha var bence. Az kaldı çıkmasına diye düşünüyorum.
Ara
Destek amaçlı yazmak dışında mesaj atılmamalı bence. Adamlar geçen haftaki mesajları okumayıp yamanın durumu nedir gibi sorular soruyorlar. İnsan ilk olarak son mesajları okumalı, aradığının cevabı yoksa sonra mesaj atmalıdır. Ben de yama ne zaman çıkar diye merak ediyorum ama burada çevirmenleri darlamıyorum çünkü onlar bu işten para almıyorlar ve kendi hayatlarına da sahipler.
[+] 2 üye Milatus nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(14-11-2024, 22:56)Milatus : Destek amaçlı yazmak dışında mesaj atılmamalı bence. Adamlar geçen haftaki mesajları okumayıp yamanın durumu nedir gibi sorular soruyorlar. İnsan ilk olarak son mesajları okumalı, aradığının cevabı yoksa sonra mesaj atmalıdır. Ben de yama ne zaman çıkar diye merak ediyorum ama burada çevirmenleri darlamıyorum çünkü onlar bu işten para almıyorlar ve kendi hayatlarına da sahipler.
Evet doğru
[+] 1 üye Tempest nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
2025te kaldığınız yerden oyuna devam edebilirsiniz. öyle bir güncelleme yapmış ki adamlar çevir çevir anca biter. 2025'e burda girebilirsiniz :)
Ara

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.