Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu
Sitede bir yerlerde çevirmenlere bağış butonu olmalı bence :)
[+] 1 üye SafakB nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Yamanın çıkmasına 2 hafta ile 1 ay daha var bence. Az kaldı çıkmasına diye düşünüyorum.
Ara
Destek amaçlı yazmak dışında mesaj atılmamalı bence. Adamlar geçen haftaki mesajları okumayıp yamanın durumu nedir gibi sorular soruyorlar. İnsan ilk olarak son mesajları okumalı, aradığının cevabı yoksa sonra mesaj atmalıdır. Ben de yama ne zaman çıkar diye merak ediyorum ama burada çevirmenleri darlamıyorum çünkü onlar bu işten para almıyorlar ve kendi hayatlarına da sahipler.
[+] 2 üye Milatus nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(14-11-2024, 22:56)Milatus : Destek amaçlı yazmak dışında mesaj atılmamalı bence. Adamlar geçen haftaki mesajları okumayıp yamanın durumu nedir gibi sorular soruyorlar. İnsan ilk olarak son mesajları okumalı, aradığının cevabı yoksa sonra mesaj atmalıdır. Ben de yama ne zaman çıkar diye merak ediyorum ama burada çevirmenleri darlamıyorum çünkü onlar bu işten para almıyorlar ve kendi hayatlarına da sahipler.
Evet doğru
[+] 1 üye Tempest nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
2025te kaldığınız yerden oyuna devam edebilirsiniz. öyle bir güncelleme yapmış ki adamlar çevir çevir anca biter. 2025'e burda girebilirsiniz :)
Ara
Bir çivi bir nalı, nal bir atı, at bir komutanı, komutan bir orduyu, ordu koca bir ülkeyi kurtarır. Bu zamana kadar yapmış olduğunuz versiyonlar için ellerinize sağlık. Yeni versiyonun da çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Bu adamları mutlu etmek istiyorsanız forumda aktif olun, sürekli yama nerede ne zaman çıkar demek yerine forumun keyfini çıkartın. Ben yeni üye oldum bi' bakınacağım.
Ara
An itibariyle CK3'e Lehçe desteği eklediler ve çıkmasını sağlayan 5 modcuya teşekkür ettiler. Strategyturk ekibi de aynı şansı Türkçe için yakalayabilir mi acaba?
Ara
Çok zor diyorum sebebi ise o firmanın tamaman politik davranması
Hail the Omnissiah! He is the God in the Machine, the Source of All Knowledge
Ara
(20-11-2024, 18:11)gLo1NN : Çok zor diyorum sebebi ise o firmanın tamaman politik davranması
Victoria 3'te getirdikten sonra bundan sonraki Paradox oyunlarına da Türkçe desteği geleceğini söylemişlerdi. Eskiye dönük olmasa bile gelecekte çıkacak EU5 gibi oyunlara getireceklerdir.
Ara
Victoria 3'e gelen Türkçe çok sağlıklı bir çeviri gibi değil bana öyle gelmişte olabilir.
Ara
(20-11-2024, 18:14)Milatus :
(20-11-2024, 18:11)gLo1NN : Çok zor diyorum sebebi ise o firmanın tamaman politik davranması
Victoria 3'te getirdikten sonra bundan sonraki Paradox oyunlarına da Türkçe desteği geleceğini söylemişlerdi. Eskiye dönük olmasa bile gelecekte çıkacak EU5 gibi oyunlara getireceklerdir.
Eu5 dlclerle adam olana kadar burdaki cogu kisi torun sahibi olur heralde
Ara
(20-11-2024, 18:46)Xitan : Victoria 3'e gelen Türkçe çok sağlıklı bir çeviri gibi değil bana öyle gelmişte olabilir.
1 yıldır canım çektikçe ara ara oynarım bazı şeyler dışında gayet anlaşılır olduğunu düşünüyorum.
Ara
(20-11-2024, 18:10)Milatus : An itibariyle CK3'e Lehçe desteği eklediler ve çıkmasını sağlayan 5 modcuya teşekkür ettiler. Strategyturk ekibi de aynı şansı Türkçe için yakalayabilir mi acaba?

st ekibi 1 dlc'yi 1 senede çeviriyor. şans yakalayacaklarını sanmam
Ara
sK1tGoK.png

(20-11-2024, 19:53)taylanhavertz :
(20-11-2024, 18:10)Milatus : An itibariyle CK3'e Lehçe desteği eklediler ve çıkmasını sağlayan 5 modcuya teşekkür ettiler. Strategyturk ekibi de aynı şansı Türkçe için yakalayabilir mi acaba?

:rofl:
[+] 7 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Sonradan eklenmez deniyordu, Polonyaca bile eklendiğine göre ciddi bir baskı uygulamak lazım.
Ara
Oyunda koreceyle cince var. Italyanca ve Turkce yok. Yanlis anlamayin ha ortacagin en onemli olaylarinin gectigi cograflarin dilleri. Ayrica ben Turk oyuncu kitlesinin hic de polonyadan koreden az oldugunu sanmiyorum. Neyse Turkce yoksa Dlc ye para vermek de yok malum yollarla mutlu olmaya devam :)
Ara
(20-11-2024, 21:31)casaryus96 : Oyunda koreceyle cince var. Italyanca ve Turkce yok. Yanlis anlamayin ha ortacagin en onemli olaylarinin gectigi cograflarin dilleri. Ayrica ben Turk oyuncu kitlesinin hic de polonyadan koreden az oldugunu sanmiyorum. Neyse Turkce yoksa Dlc ye para vermek de yok malum yollarla mutlu olmaya devam :)
Mevzu coğrafya değil Paradox ekibi büyüdükçe birkaç yeni dil eklemişler gibi duruyor. 10 yıl önceki oyunlarında sadece 4 Avrupa dili desteklenirken onlardan birkaç yıl sonra çıkanlara Asya için birkaç dil desteği eklemişler. CK 3'ten 4 yıl önce çıkan HOI 4'te Lehçe varken çıkışında CK 3'e getirmemeleri zaten garip bir durum aslında ekleyerek düzeni sağlıyorlar.
Ara
(20-11-2024, 19:59)Duman : sK1tGoK.png

(20-11-2024, 19:53)taylanhavertz :

:rofl:

bra leh modcular st'den daha sonra çevirmeye başlamış olabilir yada st'den daha profesyonel olabilirler. buraya kuru kuru çeviri durumunu atıp emoji bırakmakla olmuyor :)
Ara
(20-11-2024, 18:59)Milatus : 1 yıldır canım çektikçe ara ara oynarım bazı şeyler dışında gayet anlaşılır olduğunu düşünüyorum.
Reis ben belki bazı şeylere takılmışımdır.
Ara
(Dün, 00:54)Xitan :
(20-11-2024, 18:59)Milatus : 1 yıldır canım çektikçe ara ara oynarım bazı şeyler dışında gayet anlaşılır olduğunu düşünüyorum.
Reis ben belki bazı şeylere takılmışımdır.
Yok sana laf etmek gibi bir amacım yok belki dediğin gibi o bazı şeylerden rahatsız olabilirsin :)
Ara

Konuyu Okuyanlar: MarcussCrassuss, Pashalunda, trux, 7 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.