İleti Sayısı: 6
Üyelik Yılı: 2025
Imperium:
0
17-01-2025, 19:13
(Son Düzenleme: 17-01-2025, 19:16, Düzenleyen: WeaseRR. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Ben bu yama işinde olanların bu işi erkenden bitirmesini umardım ancak durum @ Elefsar anlattığı gibiyse iş zor keşke bu yama işini bir "hobi" yerine bir hizmet gibi görselerdi ayrıca şu sohbet sayfasının yaş ortalaması 35-40 değil 15-20 ve genç dinamik ve aktif insanlar yardımcı olmak istiyor şu ekibi biraz genişletsenizde aktif insanlar zerre kadar da olsa yardımcı olabilse ! umarım yama 1.15 çıkmadan gelir
•
İleti Sayısı: 4
Imperium:
0
(17-01-2025, 19:13)WeaseRR : Ben bu yama işinde olanların bu işi erkenden bitirmesini umardım ancak durum @Elefsar anlattığı gibiyse iş zor keşke bu yama işini bir "hobi" yerine bir hizmet gibi görselerdi ayrıca şu sohbet sayfasının yaş ortalaması 35-40 değil 15-20 ve genç dinamik ve aktif insanlar yardımcı olmak istiyor şu ekibi biraz genişletsenizde aktif insanlar zerre kadar da olsa yardımcı olabilse ! umarım yama 1.15 çıkmadan gelir Niye hizmet gibi görecekler ? Maaş mı alıyorlar bizlerden yada Paradox çevri karşılığında para mı ödüyor? Bu adamların ailesi kirası faturası yok mu ne ile geçinecekler ? Bağış hiç demeyin hocam 10TL - 20TL ile anca semt kıraathanesinde zorla 1 çay içerler
•
İleti Sayısı: 7
Üyelik Yılı: 2024
Imperium:
0
17-01-2025, 19:26
(Son Düzenleme: 17-01-2025, 19:32, Düzenleyen: aek.aykut. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
(17-01-2025, 19:20)Ulasates33 : (17-01-2025, 19:13)WeaseRR : Ben bu yama işinde olanların bu işi erkenden bitirmesini umardım ancak durum @Elefsar anlattığı gibiyse iş zor keşke bu yama işini bir "hobi" yerine bir hizmet gibi görselerdi ayrıca şu sohbet sayfasının yaş ortalaması 35-40 değil 15-20 ve genç dinamik ve aktif insanlar yardımcı olmak istiyor şu ekibi biraz genişletsenizde aktif insanlar zerre kadar da olsa yardımcı olabilse ! umarım yama 1.15 çıkmadan gelir Niye hizmet gibi görecekler ? Maaş mı alıyorlar bizlerden yada Paradox çevri karşılığında para mı ödüyor? Bu adamların ailesi kirası faturası yok mu ne ile geçinecekler ? Bağış hiç demeyin hocam 10TL - 20TL ile anca semt kıraathanesinde zorla 1 çay içerler
toplum için, toplumun faydasına bir karşılık beklemeden yapılan iş (hizmet) anlamında kullanmış sanırım arkadaşımız fakat söylediği sözlerin, sorduğu soruların cevabı başlığın altında var. sorulacak bütün sorular sorulmuş cevaplar (çeviri yapan arkadaşların kendi çerçevelerinden) verilmiş. ben kendi adıma sadece beklemekten başka bir yol olduğunu düşünemiyorum. çevirinin bu kadar uzun sürmesi elbette bir üzüntü oluşturuyor verilen bir kaç cevabın beni önümüzdeki işlerde umutsuzluğa sevk ettiğini de söylemeliyim, dediğim gibi şu an beklemekten başka bir yol gözükmüyor
İleti Sayısı: 6
Imperium:
0
17-01-2025, 19:31
(Son Düzenleme: 17-01-2025, 19:40, Düzenleyen: WeaseRR.)
(17-01-2025, 19:26)aek.aykut : (17-01-2025, 19:20)Ulasates33 : (17-01-2025, 19:13)WeaseRR : Ben bu yama işinde olanların bu işi erkenden bitirmesini umardım ancak durum @Elefsar anlattığı gibiyse iş zor keşke bu yama işini bir "hobi" yerine bir hizmet gibi görselerdi ayrıca şu sohbet sayfasının yaş ortalaması 35-40 değil 15-20 ve genç dinamik ve aktif insanlar yardımcı olmak istiyor şu ekibi biraz genişletsenizde aktif insanlar zerre kadar da olsa yardımcı olabilse ! umarım yama 1.15 çıkmadan gelir Niye hizmet gibi görecekler ? Maaş mı alıyorlar bizlerden yada Paradox çevri karşılığında para mı ödüyor? Bu adamların ailesi kirası faturası yok mu ne ile geçinecekler ? Bağış hiç demeyin hocam 10TL - 20TL ile anca semt kıraathanesinde zorla 1 çay içerler
toplum için, toplumun faydasına bir karşılık beklemeden yapılan iş (hizmet) anlamında kullanmış sanırım arkadaşımız fakat söylediği sözlerin, sorduğu soruların cevabı başlığın altında var Herşeyi Okuyorum Hatta Bunlar İlk Yorumlarımdan Bağış Yapılsın Demiyorum Çeviriye Yardımcı Olunsun Dedim Hizmetten Kasıt İse Yaptıkları İşi İsterseler Yapmayacaklarını Belirtmeleri Ve Yahut Bu Tarz Söylemler Eskiden Güncelleme Geldiğinde Oyunun Belirli Bir Kısmı Çevrilmemiş Olurdu Ancak Bu Sefer Tümünden Çeviri Gitmiş En Azından Bu Düzeltileydi
Çevirinin Gelmesi Uzayınca Elbette İnsanlar Merak Edecektir Bu Çeviri İşine Yardım Etmek İsteyecektir Çevirinin Durumunu Öğrenmek İsteyecektir Ancak Bu İş Uzayınca Umutlarda Kayboluyor Yama Güncellenene Kadar Bir Fix Bile Gelmemiş Olması Durumu Özetlemeye Yetmezmi?
•
Imperium:
0
yanlış anlaşılmak istemem hocam @ WeaseRR sizin tepkinize veya söylemlerinize karşı çıkmıyorum fakat sizin tepkileriniz gibi örneklere zaten başlık altında cevaplar verildi ayrıca size verilen cevapta 'maaş mı alıyorlar' ibaresine cevap vermek istedim, bahsedilen hizmetin zaten parayla alakası olmadığını açıklamak istedim
düzeltmeden sonraki kısma(2. paragraf) da şöyle cevap vereyim, tasvip etmesem de çeviriyi yapan arkadaşların üslubu bu şekilde
İleti Sayısı: 4
Imperium:
0
(17-01-2025, 19:48)aek.aykut : yanlış anlaşılmak istemem hocam @WeaseRR sizin tepkinize veya söylemlerinize karşı çıkmıyorum fakat sizin tepkileriniz gibi örneklere zaten başlık altında cevaplar verildi ayrıca size verilen cevapta 'maaş mı alıyorlar' ibaresine cevap vermek istedim, bahsedilen hizmetin zaten parayla alakası olmadığını açıklamak istedim
düzeltmeden sonraki kısma(2. paragraf) da şöyle cevap vereyim, tasvip etmesem de çeviriyi yapan arkadaşların üslubu bu şekilde Hocam adamlar zaten hizmet vermiyor mu bizlere karşılıksız yama yaparak daha ne yapmaları lazım ? anlaşılmayan nokta şu Adamlar her sorana ayrı ayrı cevap mı yazmak zorunda ? Forumun diğer sayfalarında cevaplar var Demek ki insanlara cevap verilmiş. Bakın şirket olsalar evet istersiniz diyorum tarih marih cart curt çünkü İŞLERİ BU BURADAN PARA KAZANIYORLAR dersiniz ama yukarıda da dediğim gibi adamlar onlar için hobi sizin içinde HİZMET olarak bu yamayı veriyor hepsi bu. Dediler ki 18.01.2025 te yama çıkacak aksilik oldu çıkmadı son bir dosya kaldı bir çevirmen iş için acilen yurt dışına çıkmak zorunda kaldı 2 gün ertelendi sizce ne olur ? Kendimizi kandırmayalım bir sürü laf edecek hakaret edecek insanlar var hatta sırf hakaret etmek için üye olup yazı yazacaklar da var. Böyle yapa yapa tüm çevri ekiplerini kapattırdınız
İleti Sayısı: 38
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
(17-01-2025, 17:47)Milatus : Yama yarın geliyor arkadaşlar hadi hayırlı olsun.
Kaynak: Sinan Engin'in gür saçları
Seni Allah alsın. Bi heyecanlandım sonra kaynağı gördüm :D
Aşağıdaki 1 üye Xitan nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Xitan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Milatus
İleti Sayısı: 3
Imperium:
0
Öncelikle tüm ekibe teşekkürler ne kadar önemli bir iş yaptıklarını kaç aydır oyunu oynayamayip her gün forumu ve steam atölyeyi takip ederek anlıyorum.Keşke yeteri kadar İngilizcem olsaydı da destek olabilseydim. İşten geldikten sonra tek zevkimdi bu oyun. Başka hiçbir oyun bu zevki vermiyor bunalıma girdim serotonin salgilayamiyor artık beynim :) Ekibe kolaylıklar diliyorum inşallah tez vakitte gelir yama
İleti Sayısı: 13
Imperium:
0
martta çıkacak. kaldı 2 ay. az daha sabredin
•
İleti Sayısı: 84
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Herkes gibi beklemedeyiz, tez vakitte çıkması dileğiyle.
•
İleti Sayısı: 19
Imperium:
0
FM 25'i mi Yoksa bu yamayı mı daha çok bekliyorsunuz? ben aradayım.
•
İleti Sayısı: 18
Imperium:
0
(18-01-2025, 21:22)Enigma : FM 25'i mi Yoksa bu yamayı mı daha çok bekliyorsunuz? ben aradayım. FM 24 ile hala tatmin olabilirsin ben CK3 diyorum.
Aşağıdaki 1 üye Milatus nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Milatus nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Enigma
Imperium:
0
Half-Life 3=CK3 Türkçe Yama
Aşağıdaki 1 üye achefort nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye achefort nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Vanitas
İleti Sayısı: 2
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
(18-01-2025, 21:22)Enigma : FM 25'i mi Yoksa bu yamayı mı daha çok bekliyorsunuz? ben aradayımFm Fm25'de Milli takımları kaldırıp kadın futbolu eklemişler,anlayacağınız popüler kültüre bir oyun daha kurban gidiyor.Fm24den devam,CK3 Türkçe yama beklemeye de devam.
•
İleti Sayısı: 12,622
Imperium:
100
Milli takımları dandik şekilde getireceğimize seneye daha iyi şekilde getirelim deyip ertelemişler, kadın futboluyla alakası yok. Meseleleri eksik paylaşmamaya özen gösterelim.
•
İleti Sayısı: 9
Üyelik Yılı: 2023
Imperium:
0
Bugün C diskinde yer lazım oldu, CK3'ü kaldırdım, kim bilir ne zaman çıkacak, sizlere iyi beklemeler.
İleti Sayısı: 201
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
19-01-2025, 18:56
(Son Düzenleme: 19-01-2025, 18:57, Düzenleyen: casaryus96. Toplamda 2 kere düzenlenmiş.)
Baba tamam zaman veremiyorsunuz, gonullu bir proje eyvallah da 4 ay oldu be. Diyin ki en fazla 1 ay var. Tahmini bi zaman soyleyin be.
•
İleti Sayısı: 13
Imperium:
0
(19-01-2025, 18:56)casaryus96 : Baba tamam zaman veremiyorsunuz, gonullu bir proje eyvallah da 4 ay oldu be. Diyin ki en fazla 1 ay var. Tahmini bi zaman soyleyin be. 2 ay. mart
•
İleti Sayısı: 22
Imperium:
0
(19-01-2025, 21:58)gokturkbey86 : (19-01-2025, 18:56)casaryus96 : Baba tamam zaman veremiyorsunuz, gonullu bir proje eyvallah da 4 ay oldu be. Diyin ki en fazla 1 ay var. Tahmini bi zaman soyleyin be. 2 ay. mart
Mart'ta yeni bir güncelleme gelmeyecek miydi?
•
İleti Sayısı: 2
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
20-01-2025, 11:57
(Son Düzenleme: 20-01-2025, 11:58, Düzenleyen: Hunterson. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
(19-01-2025, 14:07)PCOyun : Milli takımları dandik şekilde getireceğimize seneye daha iyi şekilde getirelim deyip ertelemişler, kadın futboluyla alakası yok. Meseleleri eksik paylaşmamaya özen gösterelim. Bunlar firmanın sunduğu saçma bahaneler hocam.Milli takımları kadro ve turnuva gibi ufak değişiklikler yapıp ekleyebilirlerdi bu senelik.Asıl bahaneleri Milli takımları çok az oyuncunun oynaması.Peki FIFA serisininde (yeni adıyla FC serisi) kadın futbolu var,kaç kişi oynuyor.Kullanıcı sayısını bahane edip daha az kullanıcısı olan oyun modunu eklemeleri bana mantıklı gelmiyor.
•
|