İleti Sayısı: 979
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
24
12-11-2019, 20:31
(Son Düzenleme: 28-01-2020, 18:30, Düzenleyen: Henri.
Düzenleme Nedeni: Görsel güncellendi.
)
Sadece Disney'in kendi çevrimiçi yayın platformu olan Disney+'da yayınlanacak olan ve Star Wars evreninde geçen The Mandalorian, orjinal üçlemenin son filmi olan Return of the Jedi'dan 5 yıl sonrasını konu alıyor ve Mandalore'lu bir kelle avcısının yeni kurulan Cumhuriyet'in hükmünün geçmediği galaksinin dış kesimlerinde başından geçenleri anlatıyor.
Çıkış Tarihi: 12 Kasım 2019 (I. Sezon)
Bölüm Sayısı: 1 Sezon, 8 Bölüm
Başroller: Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers
İleti Sayısı: 1,522
Imperium:
16
Muhtesemdi. Episode 6'dan sonra yapilmis tum star wars filmlerinden daha samimi geldi. 2. Bolum yarin, azicik ucundan scifi sevenler bile kacirmasin
İleti Sayısı: 589
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
1
Beklentimin de üstünde olacak kadar iyiydi. Sonunda star wars'a dair birşeyler izleyebileceğiz.
•
İleti Sayısı: 914
Imperium:
1
Baya güzeldi. Umarım daha sonra bozmaz.
•
İleti Sayısı: 477
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
19
Yeni izleme fırsatı buldum ve dün yayınlanan tüm bölümleri izledim. Çok beğendim müzik seçimleri biraz daha iyi olabilirdi bana göre onun dışında gayet başarılı. Dizi "Canon" evrenindeki Mandalorianlara ışık tutması çok güzel. Endişelendiğim tek bir konu 2. sezon için onay alması. Dizi ne kadar devam ettirilebilir tartışılır umarım 2. sezonu da ilki gibi beğenilir.
•
İleti Sayısı: 1,522
Imperium:
16
Su anda amerikada en fazla izlenen internet yayini platformu dizisinin herhalde 2. Sezon onayi sorunu olmaz. Mandalorian yada star wars evreni uzerine canon olarak islenmemis o kadar cevher varki diziyle bitirmek bile mümkün degil
Aşağıdaki 1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• birisi43
İleti Sayısı: 914
Imperium:
1
Bu diziyle canon çizgi romanları almaya başladığım gerçeği. :)
İleti Sayısı: 6,461
Imperium:
79
(17-12-2019, 13:54)SchrödingersCat : Yeni izleme fırsatı buldum ve dün yayınlanan tüm bölümleri izledim. Çok beğendim müzik seçimleri biraz daha iyi olabilirdi bana göre onun dışında gayet başarılı. Dizi "Canon" evrenindeki Mandalorianlara ışık tutması çok güzel. Endişelendiğim tek bir konu 2. sezon için onay alması. Dizi ne kadar devam ettirilebilir tartışılır umarım 2. sezonu da ilki gibi beğenilir.
Ben müzik seçimlerinin gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Özellikle de ana müziği çok beğendim ve internetten defalarca kez dinledim. Sırf müziği sonuna kadar dinlemek istediğim için bölüm sonundaki creditleri geçmiyorum, o derece. Müzikler haricinde, herhangi bir filmde veya dizide bir karakterin yürümesini (Clint Eastwood hariç) seyretmekten zevk aldığımı hatırlamıyorum.
Dollars üçlemesi seven biri olarak, az lafla fazla işin yapıldığı filmlerden daha çok hoşlanıyorum. Çünkü film yapma işinin asıl zor ve sanatsal kısmının filmlerde fazla konuşma olmadan müziklerle, jestlerle, mimiklerle ve sahnelerle yapıldığı kanaatindeyim. İlk bölümdeki "Sessiz Mando" imajını korusalardı daha çok hoşuma giderdi ama böyle de gayet memnunum. Uzun lafın kısası, yeni bölümü dört gözle bekliyorum.
İleti Sayısı: 979
Imperium:
24
İkinci sezon setinden Bebek Yoda'lı bir fotoğraf.
•
İleti Sayısı: 5,355
Imperium:
35
İleti Sayısı: 95
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
1
14-11-2020, 00:10
(Son Düzenleme: 14-11-2020, 00:22, Düzenleyen: Ecdad Computer.)
Bugün yayınlanan bölümden bir kare. Açık ara dizinin en iyi bölümüydü. Ahsoka Tano'yu live-action'da görmek ilginç olacak. Özellikle TCW'den daha fazla karakteri ileride dizide göreceğiz.
We will watch your career with great insterest
Imperium:
79
Red Alert 3'teki Natasha ile Mandalorian'daki Cara'yı aynı kişinin (Gina Carano) oynadığını yeni fark ettim.
•
İleti Sayısı: 612
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
18
10 numara diziydi 2. sezon çok bekletmez inşallah.
•
Imperium:
79
2. sezonun ilk 4 bölümünü az önce bitirdim. Dizi giderek daha da iyileşiyor. Bir taraftan aksiyonun dozu artarken bir taraftan da olaylar çok daha ilginç bir hâl alıyor.
2. sezonun 4. bölümü tek kelimeyle muhteşemdi. Neden "Bebek Yoda"yı aradıkları, nasıl bir amaçları olduğu gibi çok önemli konular hakkında ipuçları yakaladık. Bölümün sonunda gördüğümüz siyah kıyafetlerden anladığım kadarıyla, midichlorian enjekte edilen süper askerler yaratıp Cumhuriyet'i devirmeye çalışıyorlar. Bu dizinin basit bir "çocuk ve ona göz kulak olurken duygusal yönleri gelişen manevi ebeveyn" hikâyesi olmadığını bu önemli bölüm gözler önüne seriyor. Pilot bölümde gördüğümüz bir karakterin ta kaç bölüm sonra tekrar gösterilmesi ve bunun mantık çerçevesinde olması, dizinin kalitesini ispat eder nitelikte. Bunu da söylemeden geçmemiş olayım.
İleti Sayısı: 3,193
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
20
Ben güzel olmasına rağmen zaman bulamadığımdan izlememiştim bırakmıştım 1. Sezon'da. Umarım bozmadan devam eder de biriktirip izlerim.
Bu müziği buldum bir de YouTube'de gezerken :d
Imperium:
35
Hikaye olarak sürükleyebiliyor insanı. Her ne kadar birçok insan bu star wars değil diye ağlasa da sequel üçlemesinden daha çok world building yapan bir dizi . Nesine ağlıyorlar anlayamadım.
Hikayeye öyle kaptırıyorum kendimi, Baby yoda'ya birileri yamuk yapınca sinirlenen bir tek ben değilimdir heral.
俺たち 自由 に なれる の か ?
Imperium:
35
Aşağıdaki 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Attila the Hun
Imperium:
79
Hoşça kal Bebek Yoda, hoş geldin Grogu.
•
Imperium:
35
Aşağıdaki 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Attila the Hun
Imperium:
79
Acaba Grogu'nun ismini anmak spoilera girer mi? Bebek Yoda yerine Grogu diye hitap ettiğimiz cümleleri spoiler içine almamız gerekir mi? Şahsen diziyi izlemekte olup son bölümü izlemeyenler için bir sürpriz bozan sayılabileceğini düşünüyorum.
•
|