İleti Sayısı: 3,336
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
56
3. sezonu bu gece/yarın sabah başlıyor.
Imperium:
56
3. sezonun ilk bölümü yayınladı, özlemişim gerçekten. Bilim kurgu seviyorsanız ve diziye başlamadıysanız/başlayıp bıraktıysanız izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
Imperium:
56
3. sezon bitti ve benim için baya hayal kırıklığı oldu. Sezonları puanlamamı isteseniz 1. sezona 10/10, 2. sezona 9/10 ve 3. sezona da 5-6/10 verirdim. Bu dizi böyle giderse bizi ikinci bir GoT vakası bekliyor. Yazarlara para vermemişler mi napmışlar bilmiyorum. Eski diyaloglardan, karakter gelişiminden eser yok. Karakterler çok yüzelsel, bir şey yapıyorlar ama niye yaptıkları ya hiç açıklanmıyor ya da çok saçma bir şekilde açıklanıyor. Aaron Paul'un karakterini de harcamışlar, adam sezon boyunca bir şey yapmadı.
Umarım sonraki sezonlarda düzeltirler de bu sezon güzel sezonlar arasındaki dişini sıkıp izlemen gereken bir sezondan ibaret olur. Tahminen 2 yıl sonra gelecek olan 4. sezon da böyle giderse 5. sezonu izlemeyi düşünmüyorum.
•
Imperium:
56
4. sezonu 26 Haziran'da başlıyor.
Aşağıdaki 1 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cemal
İleti Sayısı: 5,343
Imperium:
35
10 gün sonra yeni sezon geliyor. Bugün traileri düştü.
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
Imperium:
56
4. sezonu başladı. Eleştirmenlerin sezon öncesi yorumları pek iyi değildi.
•
Imperium:
56
İptal edilmiş. Sadece tek bir sezonu olsaydı tarihe geçecek bir dizi olurdu. 2. sezon yokuş aşağı gittikten sonra 3. sezon uçurumdan düştü.
Normalde 5 sezon olarak planlamışlardı ama sanırım iptal edileceğini bilerek 4. sezonun finalini dizi finali olabilecek bir şekilde çekmişler. Daha son sezonu bitirmediğin için bir şey diyemeyeceğim.
•
İleti Sayısı: 3
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Sadece 1 sezon çekilip sonrasında bırakılsaydı efsaneler efsanesi biz dizi olacakken, 2. sezonda saçmalayamaya başlamış ve 3. sezonda artık sıvama evresine geçmiş ardından da yok olup gitmiştir zaten... O muhteşem başlangıç senaryosu ve o muhteşem evrenin devamı ne yazık ki gelmemiştir. Saçmalamıştır, dizide yeni olay üretilememiştir ve kaos oluşturulmuştur. Son sezonları tam anlamıyla rezalettir.
Ama ilk sezonu efsanedir. İlk sezonun izlenilip ardından başka diziye geçilmesi tavsiye edilir. İsteğe göre 2. sezonda denenebilir ama 3. sezonun kesinlikle izlenmemesi gerekmektedir.
İleti Sayısı: 231
Üyelik Yılı: 2022
Imperium:
0
Mevcut durumda Westworld'u tavsiye eder misiniz efenim?
Aut viam invemiam aut viam creo
•