İleti Sayısı: 386
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir haftadır bu sorunu yaşıyorum. Aynı modeme bağlı dizüstünde internet varken masaüstünde sürekli düşüyor kesiliyor, hatta steamden oyun güncelleyecektim güncelleme başlamıyor veya yüzde bir indirip kesiliyor. Turkcell'e ilettim bizde sıkıntı görünmüyor pc'nizde olabilir dedi. Modem de pc'deki wifi usb'si de eski sayılmaz birkaç sene önce değiştirdik. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
•
İleti Sayısı: 64
Üyelik Yılı: 2022
Imperium:
0
driver güncellemelerini yaptın mı?
Imperium:
0
Hangi driverları güncellemeliyim? Wifi usb?
•
Imperium:
0
Yaptım hocam cihazınız için en iyi sürücüler zaten yüklü dedi.
•
İleti Sayısı: 3,986
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
53
Aynı ağa bağlı bir telefondan yüksek boyutlu bir dosya (1-2 gb lık bir oyun da olur) indirmeye kalktığında aynı problemi yaşıyor musun?
Ayrıca internet indirme ve yükleme hızlarını ölçmek için test yaptığında sonu ne çıkıyor? Hem telefondan hem bilgisayardan.
•
Imperium:
0
Hocam dandik bir telefonum var kendine hayrı yok, deneyemiyorum o sebepten. Hız testi ise şu sonuçları verdi;
36.2 Mb/sn. indirme
5.53 Mb/sn. yükleme
•
Imperium:
0
10-09-2024, 21:02
(Son Düzenleme: 10-09-2024, 21:03, Düzenleyen: cennaro. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Ölçümde önce daha yüksek seviyeye çıktı biraz kalıp sonra yazdığım değere inip bunu verdi. Yüklemede biraz sıfırda bekleyip değeri verdi (daha hızlı biçimde diyeyim).
1.Superonline
2. Epic'ten deneme amaçlı ac-valhalla indirdim şimdi, disk alanım kısıtlı diye indirmeyi durdurdu uyarı verip ama kısa indirme süresinde steamden iyiydi hızı (ayrıca önce hızlıca ubisoft connecti güncelledi).
•
İleti Sayısı: 3,986
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
53
'Steam'de problem olabiliyor. Benim önceki sağlayıcı Türknet'ti. Steam'de kısıtlama yapıyordu hep. Superonline'a geçince bu problemden kurtuldum. Ubisoft ve Epic'te duraksamadan indiriyorsa yine Steam yüzünden olan bir şeydir diye düşünüyorum. Steam indirme ayarlardan cache'yi temizleme ve konumu bulunduğun yere ayarlama süreçlerini yürütebilirsin.
Aşağıdaki 1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cennaro
Imperium:
0
Daha önce yapmıştım hocam cache'i, konum da doğru.
•