EU4 - İmparatorluklarınız
Murathan o nasıl bir hakaret biçmi oldu olacak Çorap deseydin kavgada söylenmez.
Beware the Light.

C0Ql7U2WQAAOHwx.jpg
Ara
(03-10-2017, 22:21)Elessar : Murathan o nasıl bir hakaret biçmi oldu olacak Çorap deseydin kavgada söylenmez.

What?
inş ironidir.
"c" tuşum çalışmıyor copy-paste yapıyorum.Lütfen "c"leri büyük yaz demeyiniz, iyi forumlar :)
Ara
Ben rusya oynamadım güncel sürümde ben savoyla oynuyorum
Ara
Az kaldı :)
lbvynB.jpg
[+] 1 üye BeRDuSH nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Wc geldi ama tek din başarımını alamadım :/ Başlarda biraz daha dikkatli olsaydım onuda alabilirdim olmadı :( En azından tecrübe oldu :D
WG1qlP.jpg
WG1X2N.jpgPOP7v7.jpg
[+] 6 üye BeRDuSH nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
@mertcam tebrikler guzel oyun gecenlerde bende coptic osmanliyla oynamistim cidden cok iyi gerek pular gerek coptic manastir getirileri baya guzel oluyor bende o oyunda cine kadar dayanmistim sonra usanip birakmistim:)
Noro lim, noro lim , Asfaloth!
Ara
Otto değişmeden bi coptic otto açayım bende. O kadar oynadım hiç din değiştirmedim.
Ara
Herkes coptic olmuş Osmanlıyla bir ben olmadım la galiba.
Beware the Light.

C0Ql7U2WQAAOHwx.jpg
Ara
(07-10-2017, 20:17)Elessar : Herkes coptic olmuş Osmanlıyla bir ben olmadım la galiba.

bende olmadım ottoyla coptik ben ak koyunluyla oluyorum onla koptik olmak kolay önce suriyeyi vasal bırakıyorsun erzurum hariç tüm şehirleri verki kolayca koptik ol
Ara
Kıpti İmparatorluğu

CF7E2F1F8E69C86A7666D7F56B269EA498BD1766
[+] 1 üye Dionysos nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Kıpti oynayamazdım açıkçası. Roleplay havasında oynadığım için oyunları belki Ortodox olabilir.
"... Egemen sınıfın düşünceleri, bütün çağlarda, egemen düşüncelerdir, başka bir deyişle, toplumun egemen maddi gücü olan sınıf, aynı zamanda egemen zihinsel güçtür.."
[+] 1 üye strateggy nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Kıpti olmakla vakit kaybetmenin gereksiz olduğunu düşünen bir ben miyim? Sünni Osman, hele de ROM dlcsi varsa müthiş yeterli bence.
Bilincin her türlüsü hastalıktır.
Ara
1706 senesinde Kıptiler

vJnGdp.png
Ara
nJL1Ba.jpg

Bir önceki muhteşem giden Kırım oyununu Osmanlı mahvedince bir hışımla açtığım Bizans oyunu
[+] 2 üye ragnarl7 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(08-10-2017, 17:18)ragnarl7 : Bir önceki muhteşem giden Kırım oyununu Osmanlı mahvedince bir hışımla açtığım Bizans oyunu

PARAdox'un görmek istediği harita :D
"c" tuşum çalışmıyor copy-paste yapıyorum.Lütfen "c"leri büyük yaz demeyiniz, iyi forumlar :)
Ara
sad

5G7RnD.jpg
[+] 2 üye Pierro nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
African Power.
JOAJbY.jpg
[+] 1 üye BeRDuSH nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Kırımıda alsaydın tam olsaydı.
Ara
Zevkli bir oyun oluyor. Floransa > Toskona > İtalya
Protestantım. İmparatorlukta Avusturya haricinde Protestant ülke yok. Avusturya hem Osmanlıya hemde Bohemya + Prusya önderliğindeki HRE'ye karşı iyi direndi. İmparatorda değil xD
Floransa'dan beri abiliğimizi yapan Fransa freni patlamış kamyon gibi önüne gelene saldırıyor, en sonunda HRE'deki dostlarımızla üzerine çullanacağız.
Rus - Pers ittifağı Osmanlıya karşı iyi iş çıkarıyor. Sexy sınırlara ulaştığımda tall gideceğim sadece. 

GyROb3.jpg
Ara
mJ6nMZ.jpg

@etzel ile olan mp oyunumuz Yıl 1578. .ispanya benim prusya etzel. %228 oe alma gafletine düştüm yaklaşık 40 senedir aynı sırılardayım. isyanlar 100k manpowerımı yedi paralı  olmasa halim haraptı. sadece kolonilerde ilerleme oldu. aylık gelir 200 dukat civari giderek artmakta.
[+] 1 üye Raijin nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 18 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.