İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
(23-07-2019, 03:16)Aiakos : Bir türlü ss atamıyorum buraya çok fazla karakter giriyom nasıl düzelticem yav
Resmi bir upload sitesine veya Discord'daki "yükle" kanalına yükledikten sonra direkt resmin olduğu bağlantıyı yorum gönderme panelinin yukarısındaki resim ekle butonuna basınca açılan URL satırına yapıştırarak resim gönderebilirsin.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 90
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
(23-07-2019, 11:29)altnkurt : (23-07-2019, 03:16)Aiakos : Bir türlü ss atamıyorum buraya çok fazla karakter giriyom nasıl düzelticem yav
Resmi bir upload sitesine veya Discord'daki "yükle" kanalına yükledikten sonra direkt resmin olduğu bağlantıyı yorum gönderme panelinin yukarısındaki resim ekle butonuna basınca açılan URL satırına yapıştırarak resim gönderebilirsin. steamden olmaz mı? oluyorsa nasıl? çünkü f12...
You'll never stop at one. I'LL TAKE YOU ALL ON!
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
f12 ile aldığın resmi başka bir site aracılığıyla bir yere upload edip link haline getirmelisin. Steamdaki linkle oluyor mu emin değilim.
Sic Parvis Magna
Aşağıdaki 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Prime
İleti Sayısı: 788
Imperium:
6
•
İleti Sayısı: 220
Imperium:
0
cyprus > jerusalem > greece oyunum aslında greece olmamın tek sebebi başarımı almaktı. Osmanlıdan gelen destekle bağımsız olup jerusalemi kurduk. Tabii bağımsızlık savaşında böyle davranmam neticesinde ally bozdu bizde avust, spain, Poland, russia ile müttefik olup olup kendimizi sağlama aldık. jerusalemi kurduğum oyunda Katoliklerin iber devletleri ve benim olmam da ayrı bir ironi.
80 yılda devrialem yapmak
•
İleti Sayısı: 1,387
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
4
Prusya kurmadan Brandenburg ile Katolik kalarak Avrupa´da Pu atarak ve kendi topraklarımı geliştirerek oynadığım bir oyun oldu.Şu 1500 ayda bir gelen Marriage policies pay off eventi yanlış hatırlamıyorsam geldi.Fransa ve Commonwealth öyle haneme girdi.Portekiz ve Savoy kendiliğinden düştü.İngiltere için biraz uğraştım.İspanya´yı daha Birliğimize eklemedim.Artı olarak İsveç ve Rusya´yı da Pu´ya düşürmeye çalışıyorum fakat hala başarılı olamadım.

Hanedan haritası

Portekiz´in birliğe katılma anı

Bu da Savoy´un birliğe katılma anı

Ülke topraklarının gelişmişlik seviyesi, hala toprakları geliştiriyorum.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir"
Victor Hugo
İleti Sayısı: 6,568
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
80
@ Menars Hangi harita modunu kullanıyorsun acaba? Siyasi haritada dağların ve tepelerin gözükmesi hoşuma gitmiyor, bu modda gözükmemesi çok iyiymiş.
•
İleti Sayısı: 1,387
Imperium:
4
Kullandığım modun adı Valrossens Graphical Redux
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir"
Victor Hugo
İleti Sayısı: 524
Imperium:
0
Horde Mughals wc
İleti Sayısı: 590
Imperium:
5
Florence> Italy > HRE gibi saçma bir oyun oldu ama zevkliydi. Not : Bütün prensliklerin vassalın olduğu reformu basarken reforma karşı olanlar HRE'den ayrılıyormuş. Güya HRE kurduk toprakların yarısını yine ellerimle aldım. Kalan 20 yılda İberya'yı alırım heralde
İleti Sayısı: 220
Imperium:
0
İleti Sayısı: 7,137
Imperium:
17
•
İleti Sayısı: 515
Imperium:
3
ekrana gelen bildirim pencerelerinin ayarlarını nereden yapıyorduk
•
İleti Sayısı: 110
Imperium:
0
Napolyon gurur duyardı :) O değilde arkadaş. 1490'dan beri Koalisyon kuruyolardı. Koalisyon 1570'lere kadar sürdü. Hepsini dağıttım be. Artık kimse koalisyona giremiyor :)
Fransa çok OP nerflesinler. Rusya'da Pu'da gelene gidene wipe ata ata ilerliyoruz.
İleti Sayısı: 7,137
Imperium:
17
hızlı resimden nefret ediyorum
•
İleti Sayısı: 5,938
Imperium:
37
İleti Sayısı: 6,568
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
80
@ Voidian Sen bu reconquista işini fazla ciddiye almışsın. İspanya'yı Müslümanlardan kurtar dedik, İslam'ı kökünden temizle demedik :)
İleti Sayısı: 5,938
Imperium:
37
(06-08-2019, 18:53)Attila the Hun : @Voidian Sen bu reconquista işini fazla ciddiye almışsın. İspanya'yı Müslümanlardan kurtar dedik, İslam'ı kökünden temizle demedik :)
Deus vult
•
İleti Sayısı: 1,916
Imperium:
49
06-08-2019, 21:31
(Son Düzenleme: 06-08-2019, 21:33, Düzenleyen: Mabella.)
Son zamanlarda bu save'e sardım. Bakalım Roma kurabilecek miyiz? CW, Fransa, Macar ally
İleti Sayısı: 108
Imperium:
0
Avar---------Bulgar vassalım
Aşağıdaki 1 üye Cayenne nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Cayenne nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Defterdar
|