EU4 - İmparatorluklarınız
Rusyayı PU yapmak bütün dünya ile aynı anda savaşabilme kabiliyeti demek :D

Xk9E4j.jpg

bDkLb0.jpg
Ara
Rusya puda özgür kalmak için savaş açması ahh bütün dünyayla fransanın savaşması ne hoş
Ara
Liberty Desire oranını %80 lere indirdim zaten PU yaptıktan beri savaştırdığım için benden ayrılacak zamanı olmuyor Ayrıca ilişki geliştirmesi yaptığım için şu an +200 ilişki ile bakıyorlar :D

Bu arada benim Rusyanın diplomasi sekmesinde Personal Union with France yazısının üzerine geldiğimizde Fransa kralı ölürse taht Rusyadan birinin eline geçer diyor.Benim veliaht mevcut.Kral ölürse PU bozulurmu ?
Ara
Sendeki soy biterse olmalı o benim bildiğimde belki de liberty fazla olduğu içindir :P

7g7adl.jpg

Ne güzel yıkılıyor ya ;)

Oyun mantığına hastayım ama 30 yılda geçirdiğim 5 savaşta kaybetmeyip kendi halkımın kapitalist güçlerce galyana getirilmesi sonucu yıkılma sürecine girdim :P
Burgundianında Aragonun şiddetini üstüne çekmek istememesi üzerine 2. koalisyonda Vanı kuşatarak buraya mülteci olarak yerleşmeside gerçekten ilginçti (_)
[+] 2 üye lortcush nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
@Royal Guard
DLC falan mı eksik sende? Friendly olmaması lazım subjectin.
Ara
@ferevon
Evangelical major unit pack
songs of yuletide
Res Publica
Wealth of Nations
Conquest of Paradise
Art of War
Women in history

DLC leri var son çıkan dlcler yok.Vassala aldığım devletleri relations geliştirmesi yaparak +200 yapıp sonra aneexliyorum +200 civarına çıkması 20-30 yılı rahat buluyor ama.
Tabi Rusya benim ülkeden az toprağa sahip olduğu için annexleyemiyorum sanırım.
Ara
@GeneralTzschück Woaw. 666.

y5Ngqn.png
Sinkaf-ül Tertibat
Ara
sizcede bi tuhaflık yokmu ?

v5X9VA.jpg
Ara
Bir ara Ming çok temiz bir şekilde parçalanıyordu sonra oyun mekaniklerinde yine bir değişiklikler oldu böyle abuk sabuk parçalanıyor.
http://imgur.com/a/u2aVB

Eski Dulkadir oyunumdan aldığım ekran görüntülerinin albümü.
Sinkaf-ül Tertibat
[+] 1 üye Doraemon nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Sonuncuda Osmanlı rektlemiş ama hicazda kazandığın için kaybetmemişsin.
Ara
(14-03-2016, 05:33)Blackwhist :
Bizans İmparatorluğu, 1794

1vV49p.png

j3XlDn.jpg
AgEJOQ.jpg
[+] 4 üye House nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Güzel ve zevkli oyundu aslında. Save dosyları hâlâ duruyor. Bir gün kaldığım yerden devam edeceğim ama ne zaman bilmiyor.

He bu arada birkaç kez save-load yapmıştım galiba. XD
Sinkaf-ül Tertibat
Ara
Tahmin ettim birinde osmanlı işgal etmiş sonrasında hiç bir şey olmamış gibi devam etmişin dedim heralde bir şekilde white peace attı ama hile lobisi uyumaz :P
Ara
Bu zor birde over ex sorunu sıkıntı en az 20-25 Yıl biçiyorum.
Ara
Overextension dediğin böyle olacak işte ;P

j38JPj.jpg
[+] 4 üye Blackwhist nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
O Adm puanlarının kaynağı ne @Blackwhist
Ara
(16-03-2016, 15:27)Redtay : O Adm puanlarının kaynağı ne @Blackwhist

latede overseas exploitle ve doğru idealarla corelamaktan ucuz şey yok.
[+] 1 üye ferevon nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
O zaman ;
qMb8dZ.png
[+] 1 üye Redtay nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Exploit ama zaten öncesi için, oyun sonunda artık o kadar modifier geliyor ki %50'nin etkisi cidden çok az oluyor hele hele Osmanlı oynarsan ohooo.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 16 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.