İleti Sayısı: 12,932
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Extended Timeline ile alakalı bir durum. Muhtemelen Afrika'da da Amerika gibi koloni bölgeleri var bu yüzden denizaşırı topraklar olduğundan koloni olmuşlardır. Mod hakkında tam bir bilgiye sahip değilim ama durum muhtemelen böyle. Koloni bölgeleri harita modundan kontrol edebilirsin.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• bsck223
İleti Sayısı: 23
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
22-04-2021, 03:43
(Son Düzenleme: 22-04-2021, 03:44, Düzenleyen: Ekuban.)
Eu4'te savaş ilanı aldığımızda(bize karşı) bunun sesini azaltan hatta diplomatik bir teklif geldiğinde gelen ses gibi bir şey yapan bir mod veya bunu dosyalar üzerinden nasıl yapılacağını bilen var mı?
•
İleti Sayısı: 52
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Tüm değerli cevaplarınız için teşekkürler,son bir soru sorup sizi rahat bırakmak istiyorum :) Eventlerde ordu profesyonelliği veren seçeneği mi yoksa ordu geleneği veren seçeneği mi seçmem daha faydalı olur acaba?
•
Imperium:
100
23-04-2021, 03:39
(Son Düzenleme: 23-04-2021, 03:40, Düzenleyen: PCOyun.)
@ Ekuban
Bunu yapan modlar olduğunu biliyorum, birazcık arayarak bulabilirsiniz. Modların içeriği incelenerek nasıl yapıldığı da anlaşılabilir sanırım.
@ bsck223
Erken oyunda ordu geleneği daha iyi olacaktır, erken safhada elde edilen güçlü bir general muharebelerin seyrini değiştirebilir. İleri safhada ise ordu geleneği zaten yüksek olacağından profesyonellik daha iyi olur muhtemelen.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• bsck223
İleti Sayısı: 23
Imperium:
0
26-04-2021, 12:43
(Son Düzenleme: 26-04-2021, 12:43, Düzenleyen: Ekuban.)
Şu ana kadar bulduğum modlar ya sesi arttıyor ya da saçma sapan bir şey ile değiştiriyor. Ben daha sakin bir şeyler arıyorum. Bunu da bulamadım steam kütüphanesinde. Ama aklıma gelen aramaları da yaptım.
Bilgisi olan var varsa cevaplarını bekliyorum.
•
İleti Sayısı: 274
Imperium:
0
oyundaki anıtların tüm listesini nerden bulabilirim. eu4 wiki'de yoklar heralde bulamadım
•
İleti Sayısı: 18
Imperium:
0
İleti Sayısı: 274
Imperium:
0
leviathan dlc'si ile favor etkileşimler felan gelmişti. bence cossacks dlc'si kapalı olmasına rağmen savaş açacağım zaman favor biriktirmemi istiyo oyun. bunu nasıl çözücem
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Favor mekaniğini ana oyuna eklemişler miydi hatırlamıyorum. Ancak bazı mekanikler için iki dlcden birine sahip olmanız yeterli oluyor. Ana oyuna eklenmediyse leviathanı kapatarak da favor mekaniğini kapatabilirsiniz.
Sic Parvis Magna
İleti Sayısı: 2,496
Imperium:
47
Kuzey Amerika tribe mekanikleri cok degismis, eskiden tek sehirli isek goc edip monarch point kazaniyorduk. Simdi pek oyle birsey goremedim. Settle denilen bir kavram var ne ise yariyor tam olarak? Goc mekanigi tam olarak kalkti mi?
•
İleti Sayısı: 101
Imperium:
0
Geforcenow üzerinden oynayan var mı varsa sorun yaşıyor mu çünkü ben 1 aydır falan oyuna giremiyorum
•
İleti Sayısı: 7,182
Imperium:
17
d3dgear açıkken hala oyun launcheri bile açılmıyor düzlemtmeişler patchlerler
•
İleti Sayısı: 14
Imperium:
0
Sizce eu5 için adım atılmasına kaç sene var?
•
Imperium:
100
Bilmek imkansız fakat tahminen geliştirmeye başlamış olmaları bile mümkün.
•
İleti Sayısı: 54
Imperium:
0
Yeni alınan bir laptopda oyun sürekli 1500 yılında oyundan atiyor masaüstüne geri dönüyor, ekran kartı yetersiz kalsaydi hiç girilmezdi değil mi oyuna ?
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Dosyaları doğrulamayı denedin mi? Farklı bir save denedin mi? O yılda yaşanan bir olaydan dolayı arıza çıkıyor olabilir.
Sic Parvis Magna
•
Imperium:
0
Doğrulama yaptım
Türkçe yama ile oynuyorum o yüzden değildir sanırım.
•
Imperium:
100
Başka hiçbir şey yoksa sebebin bu olması muhtemel.
•
İleti Sayısı: 30
Imperium:
0
Kayıtlı oyunuma devam etmek istediğimde oyun bana böyle bir hata veriyor. Bunu son Leviathan güncellemesinden sonra yapmaya başladı. Oyunda bütün DLC'ler yüklü. Herhangi bir mod yüklü değil. Tamamen orjinal hali. Oyunu GeForce Now üzerinden oynuyorum.
Problemin Resmi
https://www.resimyukle.link/i/XykhF
•
Imperium:
0
Bendeki böyle değil , direk masaüstüne gelip paradoxun hata bildirim sayfayı geliyor
•
|