İleti Sayısı: 9
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
(17-12-2022, 14:59)PCOyun : Piyade sayınızda yetersizlik olabilir o zaman. Piyade sayınızı ordu başına 4 ya da 6 birim daha arttırmayı deneyebilirsiniz. Osmanlı oynarken kolonicilik için kullanılan fikirlerin pek bir işlevi olmuyor çünkü ticaretten gelir elde etmeniz için oldukça Batıya genişlemeniz gerekiyor. Onun yerine bir askeri fikir daha ya da avantajlı politikalar sağlayacak bir idari ya da diplomatik fikir daha açabilirsiniz. Teşekkür ederim birde böyle deneyeyim .
•
İleti Sayısı: 498
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
1
erken evrede legalizimi bırakıp mysticizim e nasıl geçeriz 1 event geldi bana -100yaptımda bilincli olmamıstı olay
•
İleti Sayısı: 6,950
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
17
•
İleti Sayısı: 498
Imperium:
1
(26-12-2022, 05:01)baywatch06 : piety -100 yazabilirsin
yemin et :D
•
Imperium:
17
ciddiyim arada bende yazarım
•
İleti Sayısı: 1,695
Imperium:
2
(27-12-2022, 14:49)baywatch06 : ciddiyim arada bende yazarım Şaşırmayacağımız tek şey o olur....
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
İleti Sayısı: 734
Imperium:
0
1.35 guncellemesı ne zaman gelır acaba
•
İleti Sayısı: 12,726
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Belli değil, fakat en erken Şubat gibi görünüyor.
•
İleti Sayısı: 6
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Benim sorum world conquest ile ilgili. Osmanlı ile normal modda oynuyorum ve hızlı bir fetih stratejisi ile genişliyorum. İlerleyen yıllarda (1900'lü yıllar) şehirlerin devolopmentları o kadar artıyor ki, örneğin asyanın tamamını elinde bulunduran shun devletine %100 savaş skoru elde etmeme rağmen ancak 10 şehir alabiliyorum. Ülkenin yarısı da kalelerle çevrili olduğu için savaşlar çok uzun sürüyor ve oyun çekilmez bir hal alıyor. World conquest de imkansız hale geliyor bu şekilde. Öneri ve tavsiyelerinizi almak isterim bu konuda.
•
Imperium:
17
erken dönemde iberyaya çıkıp endukusteki elhamra sarayını maxle ayrıca admin diplomatik idea alabilirsin ayrıca kabe ve semerkand mescidinide maxlwrsen rahat rahat wc yapabilirsin
Imperium:
100
@ alisesen
Oyunu Exntended Timeline ya da benzeri bir mod ile mi oynuyorsunuz? Bu durumda bahsettiğiniz ekstrem durumların oluşması çok daha olası ama aynı zamanda sonsuza kadar da zamanınız var demektir. Tavsiyem Absolutism biriktirmeniz ve Shun ile bir dahaki savaşınızda 10 toprak alarak savaşı bitirmek yerine tüm ülkesini işgal ettikten sonra isyanlarla bölünmesini beklemeniz. Siz 100 puanlık toprak aldığınızda ülkenin savaş yorgunluğu 0'a düşüyor ve hiçbir isyan tetiklenmiyor, isyanlara yenik düşmesini bekleyip daha sonrasında 0 puanlık beyaz barış yaparsanız ülkesi isyanlarla parçalanacaktır siz de rahatlıkla alacağınızı çıkan ülkelerden alabileceksinizdir. Tabii emin olmak için isyancıların büyük oranda toprakları ele geçirmesini bekleyip, mevcut orduyu da tamamen ortadan kaldırmayı unutmayın.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• alisesen
İleti Sayısı: 868
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
1
Rodosda yada maltada war score düşüren bir anıt daha olmalıydı
Aşağıdaki 1 üye Legnica nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Legnica nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• alisesen
Imperium:
17
•
İleti Sayısı: 2,286
Imperium:
18
Oyunda menüye dönmek istersem veya ülke seçme ekranındayken ana menüye dönmek istersem ve "back" tuşuna basarsam oyun kapanıyor ve otomatik olarak tekrar açılıyor. Bu sorunun sebebi ve çözümü nedir?
•
Imperium:
100
Oyun böyle çalışıyor. Herhangi bir sebebi ya da çözümü yok.
İleti Sayısı: 868
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
1
(15-01-2023, 19:04)turkish lokum : Oyunda menüye dönmek istersem veya ülke seçme ekranındayken ana menüye dönmek istersem ve "back" tuşuna basarsam oyun kapanıyor ve otomatik olarak tekrar açılıyor. Bu sorunun sebebi ve çözümü nedir?
Hatta bir keresinde bu işi düzelteceklerine dair söz verip sonra yapmayacaklarını açıkladılar
Aşağıdaki 1 üye Legnica nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Legnica nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• baywatch06
Imperium:
17
bi vasal devletin loyaltisi düşük olmasına rağmen neden savaşlara katılmaz
•
Imperium:
100
Vasal etkileşimlerinden pasife alınmışsa aktif olarak katılmaz. Soru direkt savaşa katılmaması ise hedef ülke ile mevcut olarak savaştayken sonradan vasal yapılan ülkeler hedef ülke ile barış antlaşması sahibiyse savaşa dahil olmazlar.
•
Imperium:
17
aktif olarak savasmalari için gorevlendirdim pers macerasında hem avariayi hem gazilmulku vassal yaptım avaria kayıtsız şartsız savaştı ancak gazilmuk bi türlü savasmadi barış antlasmasimdan sonra otomatik olarak great horde savaşına dahil oldum ona toprak dahi verdim ama gazimulku ilhak edene kadar baya bi sorun yaşadım bu durum başıma daha önce hiç gelmedi
•
İleti Sayısı: 261
Imperium:
1
Erdebil'le oynuyorum. Osmanlıyla Memlüklerin savaşa tutuşması bana yarayacak ama bunun için gerekli olan şey Osmanlı'nın Karaman'a girmesi. Karaman'ın da Memlükle mütto olması ama tagdan geçip baktım Karaman Memlük'e istek atınca Memlük büyük bir iştahla kabul ediyor müttefikliği ama Karaman hala atmamış hayatta kalmanın tek yolu olan teklifi.
Buna sebep ne olebilir?
Bu arada 4 ilişki hakkından sadece birisi dolu.
Yapay zekayı anlayamıyorum.
•
|