02-09-2021, 22:32
(Son Düzenleme: 02-09-2021, 22:52, Düzenleyen: korkusalan.)
Erlik Han'ın Kana Susamış Nökerleri (@Takeda Akane); Doğa Ananın gazabından kaçmak için sığındığınız sığınakta sadece 18 kişi hayatta kalmıştı. Bunlardan sen dahil 2 kişi 18 yaşındayken kalanlar 17 yaşındaydı. Ayrıca kız ve erkek nüfusu da eşitti. Elinizdeki 26 bakırla 1 yıl (12 tur) boyunca minimum nüfus artışında idare etmeniz gerekecek.
Herkül cemiyeti( @SoberII )/Türkeli; Doğa Ananın gazabından kaçmak için sığındığınız sığınakta sadece 22 kişi hayatta kalmıştı. Bunlardan sen dahil 4 kişi 18 yaşındayken kalanlar 17 yaşındaydı. Ayrıca kız ve erkek nüfusu da eşitti. Elinizdeki 30 bakırla 1 yıl boyunca kısıtlı nüfus artışında idare etmeniz gerekecek.
Başlangıç için aşağıdaki iki binadan biri ücretsiz verilecek;
1-) Başlangıç oduncusu ( Ormanlık alan zorunluluğu yok ) + 5 odun
2-) Başlangıç Taş Ocağı ( %5 daha verimli ) + 5 odun
Yarın müsait olamayabilirim o yüzden erken attım
Türkeli
Yerleşim bölgesi sayısı: 1
Boş Bina alanı : 3
İşsiz vatandaş: 21
+1 Başlangıç oduncusu (-1 boş bina alanı )
+1 Taş ocağı ( -1 bina alanı )
Çalışmaya atanan vatandaşlar: -2 işsiz vatandaş
Yıllar sonra yeryüzüne adım attığımızda havayı doya doya çekmek istesem de halkımı düşünmeliyim. Bu yüzden etraftan odun toplanması için bir oduncu kulübesi kalıntısı temizletiyorum. 21 vatandaşımdan 1 tanesi burada çalışacak. Elimizdeki 5 odunla geçici bir Taş ocağı inşa ediyorum. Kalan 20 vatandaştan biri burada çalışacak. Şimdilik başka bir şey inşa etmeyeceğim. Kaynaklarımız kısıtlı ve iyi değerlendirmeliyiz
Tur sonu:
Boş Bina alanı: 1
İşsiz vatandaş:19
Turluk gelir: +1 odun , +1 taş
Turluk gider: -
(Turlarınızı buna benzer bir şekilde oynarsanız işimiz kolaylaşır)
Herkül cemiyeti( @SoberII )/Türkeli; Doğa Ananın gazabından kaçmak için sığındığınız sığınakta sadece 22 kişi hayatta kalmıştı. Bunlardan sen dahil 4 kişi 18 yaşındayken kalanlar 17 yaşındaydı. Ayrıca kız ve erkek nüfusu da eşitti. Elinizdeki 30 bakırla 1 yıl boyunca kısıtlı nüfus artışında idare etmeniz gerekecek.
Başlangıç için aşağıdaki iki binadan biri ücretsiz verilecek;
1-) Başlangıç oduncusu ( Ormanlık alan zorunluluğu yok ) + 5 odun
2-) Başlangıç Taş Ocağı ( %5 daha verimli ) + 5 odun
Yarın müsait olamayabilirim o yüzden erken attım
Türkeli
Boş Bina alanı : 3
İşsiz vatandaş: 21
+1 Başlangıç oduncusu (-1 boş bina alanı )
+1 Taş ocağı ( -1 bina alanı )
Çalışmaya atanan vatandaşlar: -2 işsiz vatandaş
Yıllar sonra yeryüzüne adım attığımızda havayı doya doya çekmek istesem de halkımı düşünmeliyim. Bu yüzden etraftan odun toplanması için bir oduncu kulübesi kalıntısı temizletiyorum. 21 vatandaşımdan 1 tanesi burada çalışacak. Elimizdeki 5 odunla geçici bir Taş ocağı inşa ediyorum. Kalan 20 vatandaştan biri burada çalışacak. Şimdilik başka bir şey inşa etmeyeceğim. Kaynaklarımız kısıtlı ve iyi değerlendirmeliyiz
Tur sonu:
Boş Bina alanı: 1
İşsiz vatandaş:19
Turluk gelir: +1 odun , +1 taş
Turluk gider: -
(Turlarınızı buna benzer bir şekilde oynarsanız işimiz kolaylaşır)
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır