Film: Ender's Game (2013)
enders-game-poster.webp
Ender's Game

Ender's Game (Türkçe adıyla Uzay Oyunları), Orson Scott Card'ın aynı isimli kitabından uyarlanan bir bilim kurgu filmidir.

Türleri: Aksiyon, Macera, Fantastik

IMDb Sayfası
[+] 2 üye Selene nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Filmi yıllar önce izlediğimde bayağı ilgi çekici ve seyir zevki yüksek bulmuştum. Önümüzdeki haftalarda tekrar izleyebilirim. Bayağı iyiydi.
WhaW8Am.gif
Ara
Filmi çok önce izlemiştim. Gerçekten unuttuğum çok az yer varmış. Başarı mı yoksa basitlikten mi bilemiyorum.
Ara
Ben ilk kez izlemiş (gibi) oldum. Yarısından sonra geldim sanıyorum. Sonunu beğenmedim, bana hissettirmek istediklerini hissettiremedi film. Çok boş geldi. Çıtır çerez bir Stellaris filmi olmuş. Başka diyeceğim bir şey yok açıkçası. Belki tekrar izlersem (en azından kaçırdığım kısmını) başka şeyler de söyleyebilirim.
Ara
Onur gibi ben de unuttuğum yerler vardır gibi düşünmüştüm ve ben de unuttuğum çok az yer olunca şaşırdım. Filmin konsepti güzel ama konseptin uygulanışı problemli denebilir.
[+] 1 üye Selene nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Eğer bir sahneyi veya filmi hafızanıza kaydediyorsanız yıllar sonra dahi hatırlıyorsanız bu apayrı bir başarı niye bunu bir hata olarak gördüğünüzü anlayamadım. Düz Film izleyicilerin %90'ı aynı filme dönüp tekrar izlemez
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Sıkıcı film.
200w.webp?cid=790b76115d1e7ead69352f4d67...=200w.webp
Ara
Dünki etkinlikle ikinci kez izlediğim film.Açıkçası gayet iyi gidiyordu.Oyuncu seçimlerini beğendim.Fakat birkaç ufak eksik vardı.Onlar haricinde puanım 7/10
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.