27-09-2020, 20:22
Ender's Game
Ender's Game (Türkçe adıyla Uzay Oyunları), Orson Scott Card'ın aynı isimli kitabından uyarlanan bir bilim kurgu filmidir.
Türleri: Aksiyon, Macera, Fantastik
IMDb Sayfası
Film: Ender's Game (2013)
|
27-09-2020, 20:22
Ender's Game Ender's Game (Türkçe adıyla Uzay Oyunları), Orson Scott Card'ın aynı isimli kitabından uyarlanan bir bilim kurgu filmidir. Türleri: Aksiyon, Macera, Fantastik IMDb Sayfası
27-09-2020, 21:01
Filmi yıllar önce izlediğimde bayağı ilgi çekici ve seyir zevki yüksek bulmuştum. Önümüzdeki haftalarda tekrar izleyebilirim. Bayağı iyiydi.
17-10-2020, 00:15
Filmi çok önce izlemiştim. Gerçekten unuttuğum çok az yer varmış. Başarı mı yoksa basitlikten mi bilemiyorum.
17-10-2020, 00:21
Ben ilk kez izlemiş (gibi) oldum. Yarısından sonra geldim sanıyorum. Sonunu beğenmedim, bana hissettirmek istediklerini hissettiremedi film. Çok boş geldi. Çıtır çerez bir Stellaris filmi olmuş. Başka diyeceğim bir şey yok açıkçası. Belki tekrar izlersem (en azından kaçırdığım kısmını) başka şeyler de söyleyebilirim.
17-10-2020, 12:06
Onur gibi ben de unuttuğum yerler vardır gibi düşünmüştüm ve ben de unuttuğum çok az yer olunca şaşırdım. Filmin konsepti güzel ama konseptin uygulanışı problemli denebilir.
17-10-2020, 12:09
Eğer bir sahneyi veya filmi hafızanıza kaydediyorsanız yıllar sonra dahi hatırlıyorsanız bu apayrı bir başarı niye bunu bir hata olarak gördüğünüzü anlayamadım. Düz Film izleyicilerin %90'ı aynı filme dönüp tekrar izlemez
俺たち 自由 に なれる の か ?
|
|