Film: Spider-Man: No Way Home (2021)
Filmin ön satışları bugün itibari ile açıldı
Ara
俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Örümcek Adam No Way Home'u şimdi izledim film efsane gelmiş geçmiş en iyi spiderman filmi bence filmde ayrıca çok önemli bir karakteri gösteriyorlar ayrıca.Film Umur Tezer'in dediği gibi Madness Of Multiverse filminin mihenk taşlarından biri bir after credist ise venomla alakalı.
Ara
İzlenirmi diyorsunuz?
Ara
efsane diyorum kaçırma bence
[+] 1 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Güzel filmdi kaçırmayın derim. Duygusal bir filmdi. Ayrıca klasik ve ikinci serideki villainler genel olarak iyi işlenmiş.
俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 2 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
:) :) ::) :) :)
[+] 1 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Baywatch ve Cemal iyi diyorsa gidilir.
Ara
Film çok iyiydi.
WhaW8Am.gif
[+] 2 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Film çok üst düzey olmayacakmış ancak duygusal/nostaljik yönden sağlam vurmuşlar. Bu da izleyen herkeste olumlu izlenim bırakmış. Önceki spidermanleri izlemeyen birisi için çok yüksek bir notu olacağını sanmıyorum. Ancak kendi kitlesi için görebilecekleri en iyi filmlerden olmuş. Fan service olsa da ben beğendim. Benzeri filmler görmek memnun ederdi.
Sic Parvis Magna
[+] 2 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(19-12-2021, 23:40)altnkurt : Film çok üst düzey olmayacakmış ancak duygusal/nostaljik yönden sağlam vurmuşlar. Bu da izleyen herkeste olumlu izlenim bırakmış. Önceki spidermanleri izlemeyen birisi için çok yüksek bir notu olacağını sanmıyorum. Ancak kendi kitlesi için görebilecekleri en iyi filmlerden olmuş. Fan service olsa da ben beğendim. Benzeri filmler görmek memnun ederdi.

Fan service düzgün yapılmış. Sırf koymak için koymamışlar yani. Fan servicenin kendi özünde kötü değilde ucuz yapılınca sırıtıyor.
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Aynen. Ben beğendim dediğim gibi. Yapılacaksa böyle yapılsın.
Sic Parvis Magna
[+] 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Çıkmadı mı hala dijitali?
Ara
Dijitale 22 Martta çıkıyor.
WhaW8Am.gif
Ara
Bence en iyi Spiderman filmi olabilir. Tobey'li Spiderman 2 mi bu mu arada kaldim. Cok eglenceli olmus ama zaten buyuk beklentiler vardi bunun icin. O beklentiler karislanmasaydi cok fena gomulurdu iyi yada kotu olmasi farketmeden. Onun disinda gomulecek yerleri de bol aslinda ama genel olarak iyi olmus.
[+] 3 üye yafeshan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
IbnE9P2.gif
Ara
(22-09-2021, 19:12)Takeda Akane : Charlie Cox Daredevil söylentilerini yalanladı.
Hmm.

[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Bence suana kadar en iyi Batman filmi olabilir. Nasil The Dark Knight suana kadar en iyi batman filmiyse buda spiderman icin. Venom daha fazla goruntu bekliyordum.
Ara
Film 2 buçuk saat ama çok hızlı hissiyatı veriyordu nedeni belli oldu

俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara

Konuyu Okuyanlar: 24 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.