Forum Öneri Merkezi
Bunu belirtmiştim onceden :D

@Duman:
bf09ee457d67164ce43beab45b4ba5d50081e1bd...73408b.jpg
Ara
Birçok konu içeriğinin mesaj olarak gönderilebileceği ana konular mevcut KD Forumda.
When the upper echelons are disconnected and dont listen to the pleads of the lower sections.

Revolution.jpg
Ara
Kon dışında bence herkese konu açma yetkisi verilmeli çünkü insnaları maymun gibi oynatıyorsunuz yok şu aediye söyle yok buna söyleyin yok şöyle yok ben bir kaç gündür şaka videoları için bir konu açmayı düşünüyorum ama iki günde oyuncak ettiniz burdan tüm üyelere sesleniyorum bu konuda bana yardıı olunda kimse oyuncak olmasın bu konuda ha konu dışında gereksiz konu filan açılır anında kapatılır ama diğer konularda serbest olsun insnaı oyuncak etmeye hakkınız yok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
savaş barıştır özgürlük kölelik cahillik güçtür
Ara
(24-01-2016, 18:01)Kızılderili : KD foruma üyelerin de konu açabilmesini öneriyorum. Forumun canlılığı açısından yararlı olacaktır.
Siyasette muhabbet... Hepsi yalan, palavra... 
Doğru sözü “Kül Tegin” kitabesinde ara... 
Ara
Bilim bölümü acilmasi iyi olurdu cünki mesala yeni araba cıkmış ama araba digerlerinden daha az yakit harcıyor ve ya Iphone 7 cikacak sistemi hakkinda bilgiler bilim teknoloji bölümünden verile bilir.
[+] 1 üye Kamran nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(31-01-2016, 07:31)lion : Kon dışında bence herkese konu açma yetkisi verilmeli çünkü insnaları maymun gibi oynatıyorsunuz yok şu aediye söyle yok buna söyleyin yok şöyle yok ben bir kaç gündür şaka videoları için bir konu açmayı düşünüyorum ama iki günde oyuncak ettiniz burdan tüm üyelere sesleniyorum bu konuda bana yardıı olunda kimse oyuncak olmasın bu konuda ha konu dışında gereksiz konu filan açılır anında kapatılır ama diğer konularda serbest olsun insnaı oyuncak etmeye hakkınız yok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komik Resimler ve Videolar

(31-01-2016, 11:15)Kamran : Bilim bölümü acilmasi iyi olurdu cünki mesala yeni araba cıkmış ama araba digerlerinden daha az yakit harcıyor ve ya Iphone 7 cikacak sistemi hakkinda bilgiler bilim teknoloji bölümünden verile bilir.

Bilimsel Paylaşımlar
Teknoloji Haberleri
Güncel Oyun Konuları

Kısmında neden minecraft gözükmüyor ? Oyunun canlılığı için sakıncalı.
D99lQz.jpg
[+] 1 üye Kızılderili nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Konu dışında konu açmak serbestleşmeli ne düşünüyorusunuz?
Ara
Boş sorular için konular açmaman gerektiğini düşünüyorum Ilgaz.
Ara
Bu boş sorun mu sence konu dışında özgür değiliz konu açma yetkimiz yok ve orda kendi düşüncelerimi yayamıyorum !!
Ara
Nasıl bir başlık istiyorsan yöneticiye söyle açsın.
Ara
tek bir cümle anlayamadım sorun bendemi acaba :')
Ara
Konu dışı adlı foruma konu açılamıyo ya ben bunu istemiyorum orda herkes konu açmalı aynı olanlar silinmeli kurallar dışına çıkınaı ne yapılcağı belli.
Ara
Beğeni kaldırılmalı. Şimdiye kadar tartışmalarda saf belli etmek dışında etkin bir kullanımını görmedim. Foruma zararlı.
[+] 1 üye KaymakPürüzü nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ben kullanıyorum ama doğru diyorsun genede iyk ide beğenmeme tuşu yok
Ara
(05-02-2016, 23:17)lion : Ben kullanıyorum ama doğru diyorsun genede iyk ide beğenmeme tuşu yok

Aynen beğenmeme tuşu gelebilir.
Siyasette muhabbet... Hepsi yalan, palavra... 
Doğru sözü “Kül Tegin” kitabesinde ara... 
Ara
Bir fonksiyonun amacı dışında da kullanılıyor olması o fonksiyonun zararlı olduğu anlamına gelmez. KD Forumda tartışmalarda fazlasıyla aktif üyelerden daha iyisini beklerdim.
(05-02-2016, 23:23)Ahrep :
(05-02-2016, 23:17)lion : Ben kullanıyorum ama doğru diyorsun genede iyk ide beğenmeme tuşu yok

Aynen beğenmeme tuşu gelebilir.

Aman o kalsın
Ara
Ben neye gore begenip neye gore imperium verecegiz anlamiyorum. Birinden biri gitsin. Begenmeme tusu da iyi fikir bence.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.