Forum Öneri Merkezi
forum dergisi olmaması çok eksik bir durum
Ara
Diziler ve Filmler başlığında bulunan fragmanlar konusunu sabitleyebilir misiniz ?
Ara
Forum Destek alt forumunun boş olmasındansa orayı açtığımızda bahsedilen "ilgili görevlilerle iletişime geçtikten sonra konu açılabilir" ibaresinin yanında ilgili görevlileri görsek daha faydalı olmaz mı? Forumda yeniyim bilgi eksiğim varsa affoluna.
Ara
Forum Destek boş değil, herkes kendi açtığı konuları görüyor.

İlgili görevli, şikayet ettiğiniz konuyla ilgilenen görevli.
(27-01-2025, 16:15)Duman : Forum Destek boş değil, herkes kendi açtığı konuları görüyor.

İlgili görevli, şikayet ettiğiniz konuyla ilgilenen görevli.
 Teşekkür ederim, bilmiyordum.
Ara
Ck3 forumlarini yoruma kapatmaniz hic hos olmamis. Herkesin ozgur yorum yapmasini engellemeniz cok hasit bir davranis olmus
Ara
Ara ara girip CK3 Türkçe yama ne alemde? diye bakıyorum, az öncede pekte hoş olmayan bir manzara ile karşılaştım!
Üstteki arkadaşa katılıyorum o bölümün ileti yazmaya kapatılması gerçekten hiç hoş olmamış
Ara
Sadece Türkçe yama konusu kapanmış geneli açık.
Ara
Mybb mobil açısından responsive problemi olan bir forum yazılımı. XenForo geçilse daha kullanışlı olabilir.
Ara
(28-01-2025, 01:02)CengizHannn : Ara ara girip CK3 Türkçe yama ne alemde? diye bakıyorum, az öncede pekte hoş olmayan bir manzara ile karşılaştım!
Üstteki arkadaşa katılıyorum o bölümün ileti yazmaya kapatılması gerçekten hiç hoş olmamış

öyle deme cengizhan st ekibi resmi çeviri onayı alan polonyalı ekipten çeviride önde şuan, plana sadık kalıp çeviriyi beklememiz gerekiyor. şaka bi yana bu sürümün çevirisi gelene kadar diğer sürüm gelicek ve kısır döngüye girilecek hahahah
Ara
(28-01-2025, 18:36)taylanhavertz : öyle deme cengizhan st ekibi resmi çeviri onayı alan polonyalı ekipten çeviride önde şuan, plana sadık kalıp çeviriyi beklememiz gerekiyor. şaka bi yana bu sürümün çevirisi gelene kadar diğer sürüm gelicek ve kısır döngüye girilecek hahahah

images?q=tbn:ANd9GcRZB7qSeCTPNn982wGXfsE...l1fZ5mkg&s
[+] 1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.