26-10-2015, 18:44
Van Gogh'un Yıldızlı Gecesi değil miydi o ya? :P
Forum Öneri Merkezi
|
26-10-2015, 18:44
Van Gogh'un Yıldızlı Gecesi değil miydi o ya? :P
Değiştirdim. CTRL F5 yaparak görebilirsiniz.
Başka önerileriniz varsa değerlendirebiliriz. (26-10-2015, 18:12)Kızılderili : Ben tarih bölümünün resimde gece görüş gözlüğü takmış asker görüyordum. Şimdi farketim at üstünde adam varmış. :D Eskiden Diğer Oyunlar bölümünde benzer bir görsel kullanılıyordu. CTRL F5 yapılmadığında forumdaki tüm değişiklikler görülemeyebilir, forumu ilk ziyaret ettiğiniz şekilde görmeye devam edebilirsiniz.
26-10-2015, 20:01
KD foruma Turkan soray olabilir :p (joking)
Diger oyunlara da games veya oyunlar diye tarafsiz bir logo atanabilinir.
27-10-2015, 14:10
Blizzard (Warcraft 3, Starcraft 2, Diablo 2) ve Activision (Empire Earth) da eklenebilir alt grub olarak diger strateji oyunlari.
27-10-2015, 20:45
31-10-2015, 21:23
Sizce Avatar Kütüphanelerine eklenecek bir sonraki oyun/görsel öğe ne olmalı?
March of the Eagles liderleri.
![]()
Warhammer40K sembolleri.
Renk sorununun çözümünü buldum ancak biraz zaman alacağa benziyor. Şuanda beyaz tema bu denemeler dolayısıyla erişime kapatıldı. Beyaz temada şuan renk değiştirilebiliyor ancak modifikasyondan geçirilmesi gerekiyor. Beyazı bitirdikten sonra (muhtemelen bu veya yarınki gece yarısı) bu sefer kullanıcıları beyaza geçirip siyahı düzelteceğim.
Beyaz temayı tekrardan kullanıma açtım. Dediğim gibi geceyarısı gibi uygun olursam siyah temayı düzelteceğim. Beyaz temada şuanda renk tercihleri çalışıyor.
Eğer bir bugla karşılaşırsanız bu konu altında belirtebilirsiniz. Ayrıca anasayfada da çalışma yapıyoruz, henüz yapım aşamasında ama isteyen gözatabilir. http://www.strategyturk.com/
Niye elin gavuru kadini var KD forum ikon olarak :p
02-11-2015, 23:59
KD bölümüne uygun nasıl bir görsel olabilir eğer öneriler gelirse değerlendirebiliriz. Oranın görselinden ben de pek memnun değilim.
03-11-2015, 01:33
Ancient roman dice-20
![]() ![]() uygun boyutlara getirilip kulanılabilir. KD yada diğer oyunlar bölümüne iyi bir seçenek diye düşünüyorum, forumun roma temasında uygun.
03-11-2015, 03:00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|