İleti Sayısı: 721
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
0
Ben sana söylemedin demiyorum ki, söylesen de kaynaklarla desteklemediğin bir iddianın önemi yok.
Ne Bizans'ın themalarında 300bin askerlik kapasite, ne Anadolunun 300bin askeri besleme imkanı, ne de Bizans'ın 300bin askeri(ki iddialara göre bunların önemli bir kısmı paralı asker)idame ettirecek parası yok.
Aşağıdaki 1 üye villager nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye villager nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Semavi7
İleti Sayısı: 10
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
07-07-2019, 09:45
(Son Düzenleme: 07-07-2019, 09:45, Düzenleyen: BollCross.)
europa universalisn günlükleri uzun zamandır beni heyecanlandırmıyor
•
İleti Sayısı: 53
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
kaynak verdim demekle kaynak verilmez herhangi bir akademik kurulun onayladığı bir makale veya zamanının vesikaları ile desteklenen bir iddia yok elinde. 370k insanı o ovada kontrol etmek, gereken desteği yetiştirebilmek ve her şeyden önemlisi bu adamları toplayıp oraya kadar getirmek büyük mevzudur. ayrıca attığın videoları ilkokul 3. sınıf çocuklarının izlediği de doğrudur. şu da bir gerçek ki 2 haftadır bahsettiğin islami değerlere göre kanıtı olmayan davaya bakılmaz. kanıtını sun konuşalım.
•
İleti Sayısı: 25
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
1
13-07-2019, 19:06
(Son Düzenleme: 13-07-2019, 19:09, Düzenleyen: birisi.)
Yav ağa yine araya giriyorum ama bizim serzeniş biraz da senin kaynak diye yolladığın videolar vs. Selçuklu-Osmanlı için kaynak mı arıyorsun İsmail Hami den al osman turandan al ne bileyim Halil İnalcık falan de ama kaynak diye bir adamın oyun videosu eşliğinde çöp adam savaşları izlettiği Youtube videolarını kaynak diye gösterip övmek de neyse...
TRT Belgesel'in savaşın efsaneleri serisini bende biliyorum bir çoğunu da izledim peki onun kaynak neresi afedersin ? Milattan önce çin sınırlarında geçen savaşla , İberya'da geçen savaşı ve yine Britanya adasında geçen; hülasa tüm belgesel serisini aynı 4-5 adam yorumluyor ve sunuyor :)
•